Core Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 MSN 'de giriste sifre sormasini istiyorum ama bi turlu beceremedim.. Registry'den falan mi yapicam biseyler? Bilen varsa anlatirsa cok sevinirim..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Araçlar/Seçenekler/Genel -Windows'ta oturum açtığımda Messenger'ı otomatik olarak çalıştır -Internet'e bağlanıldığında otomatik oturum açmaya izin ver. seçeneklerini kaldıracaksın.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 msn in özelliklerinden ayarlayabilirsin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Yukardaki arkadaşların yazdıklarını yaptıktan sonra kafadan sallama bi mail yaz altına sallama bir şifre yaz otomatik oturum aç yerini işaretliyip msn yi açmaya çalış o zaman olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 -oturumu kapat -oturumu aç K.Adı:hede Sifre : hodo paralayı anımsa(işareti kaldır) bundan sonra oturum açmadan önce şifre ister[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben otomatik calismadan yada fake mail yazarak gecistirmeden bahsetmiyorum.. bu islem buyuk ihtimalle registry ile yapiliyor ve bunu soruyorum![signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: zgrw, 08 Ocak 2005 18:44 tarihinde demiş ki: -oturumu kapat -oturumu aç K.Adı:hede Sifre : hodo paralayı anımsa(işareti kaldır) bundan sonra oturum açmadan önce şifre ister boyle olmuyor cunku oturumu ac dedigimde k.adi ve sifre yok direk baglaniyor[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 biraz daha açarmısın olayı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 "farklı bir isimle oturum aç " ı seç[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 http://www.imagedump.com/pics/191008.jpg // zgrw; senin dedigin gibi de olmuyor..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM![Bu mesaj UnKnownTR tarafından 08 Ocak 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Denetim Masasi > Kullanici Hesaplari bu bolumde kendi kullanici hesabimiza giriyoruz ve sol ust kosedeki "Ag Parolalarini Yonet"'e tikliyoruz.Burada karsimiza gelen penceredeki hesaplari siliyoruz ve sorunumuz cozuluyor.PS: Bu yontemi internet cafelerde de, isiniz bittikten sonra yaparsaniz; basiniza istenmeyen durumlarin gelme ihtimali buyuuk olcude azalir.[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcrop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: UnKnownTR, 08 Ocak 2005 20:09 tarihinde demiş ki:Denetim Masasi > Kullanici Hesaplari bu bolumde kendi kullanici hesabimiza giriyoruz ve sol ust kosedeki "Ag Parolalarini Yonet"'e tikliyoruz.Burada karsimiza gelen penceredeki hesaplari siliyoruz ve sorunumuz cozuluyor.PS: Bu yontemi internet cafelerde de, isiniz bittikten sonra yaparsaniz; basiniza istenmeyen durumlarin gelme ihtimali buyuuk olcude azalir. +1[signature][hline] :-O :hrr: *!Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar* :hrr: :-Omsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar