canjovi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Yillardan sonra yine yeni live cd iyle ve dvd le yeni recorlara imza atti bir kac hafta once 1 numara olan deftstones , 50 cents , marlyn manson super gecinen grouplardan ilk ciktigi gun itibariyle 1 numaraya yerlesti led zeppelin suan bilboard da ayni zaman da led zeppelin dvd film ide Beatles Dvdini gecerek en basarili muzik dvd si olmayi basardi haberiniz olsun diye yazdim... :) http://www.vh1.com/news/articles/1472274/20030604/led_zeppelin.jhtml?headlines=true ayrintilar burda da var[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier [Bu mesaj canjovi tarafından 11 June 2003 06:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 kesinlikle edinmem gerek birsey *amazon'a ko$ar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 eee ne varsa eskilerde var[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 [b]İster inanın ister inanmayın Stairway to heaven ı dinliodum.Bu haberlede cok sevindim dogrusu fekat ben nası izlicem dvd playerım yok ehueueh cok kotu oldum bu konudan ahanda o mukemmel solo var hincik Off ne sarkı ama ..Bide bu sarkıda klavye kullanılmıs yan flut yokmus haberiniz olaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben ciktigi gun aldim herseyiyle super dvd ...[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Albatros walla şu anda stairway to heaven(live hatta) dinliyorum ve bu mesajları okuyorum amanınnnnn acayip bi şoka girdim uyandırın beniiiiieeaaaaa!!!!!!!!!!!![hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar