Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya ben ss aldımda tıkladığımda listeden program seç diyor paint seçtim şimdi nası değiştirebilirim ss lerimi görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 acdsee[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ne ararsan onu bulursun :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aynısorun bendede var acaba acabilceginiz bir programın linkini verirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Üsteki Linke tıklaa bi zahmet[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya ben o programı nerden indircem bana bi download verin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ehh yani ehh tıkla bana çek artık benii :şp[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Spirit_turkey, 08 Şubat 2005 08:51 tarihinde demiş ki: ya ben ss aldımda tıkladığımda listeden program seç diyor paint seçtim şimdi nası değiştirebilirim ss lerimi görmüyorum abi bak Birlikte aç dediğin zaman bı pencere acılır ordan choose program/pprogram sec e basarsın acılan listeden bir tanesine TEK KLİK yapar alttarafta bulunan kutucugu işaretlersin! bu kutucugun yanında da her zaman bu programla ac yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 photoshop en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar