Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya ben ss aldımda tıkladığımda listeden program seç diyor paint seçtim şimdi nası değiştirebilirim ss lerimi görmüyorum
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 acdsee[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ne ararsan onu bulursun :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aynısorun bendede var acaba acabilceginiz bir programın linkini verirmisiniz
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Üsteki Linke tıklaa bi zahmet[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya ben o programı nerden indircem bana bi download verin lütfen
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ehh yani ehh tıkla bana çek artık benii :şp[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Spirit_turkey, 08 Şubat 2005 08:51 tarihinde demiş ki: ya ben ss aldımda tıkladığımda listeden program seç diyor paint seçtim şimdi nası değiştirebilirim ss lerimi görmüyorum abi bak Birlikte aç dediğin zaman bı pencere acılır ordan choose program/pprogram sec e basarsın acılan listeden bir tanesine TEK KLİK yapar alttarafta bulunan kutucugu işaretlersin! bu kutucugun yanında da her zaman bu programla ac yazar
Öne çıkan mesajlar