obacan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 İstanbulda 87-89arası bateri çalan pati aranıyo ilgilenen öm atsın :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ben varımda ne çalcaz :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya ben çalmicam benim grubum var :) Bende bateristim zaten.. Arkadasım var bi tane (hadiya bitanemi ehue) nese işte grubuna baterist arıyo. İstanbulda olcak beyolunda çalışıyolar genelde.. Çevresi çok geniş o yüzde her türlü konsere alt grup olabiliyolar ama sorun şüki bateristleri yok :) İsteyen, ben her hafta sonu çalışabilirim haftanın bi günü falam diyen varsa acilen gelsin ben varım desin :) Çünkü Mayısta bi konserleri varmıs ona yetismek istiyolar kendileri acil diyolar o yüzden. Müzik türü çok değişken böle punk rock metal türlerinde..[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben varım geçici olarak çalabilirim .. 90 lıyım ama bi b.k da farketmez yani[signature][hline]Deathblow The Ramazan DavuLcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet 90lı adam ama her türlü alır sizi teke tekte söliim ben![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 çevresi çok geni$ bi baterist bulamamı$ mı =)[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar