Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhabbet Kuşu Bakımı , Kafesi hedesi...

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Meraba arkadaşlar ben daha once defalarca kez baktım muhabbet kuşu kanarya fln ama uzun suredir bakmıyorum...Hatta kanarya babamın kanaryanın tırnagını kesmesi yusunden olmustu :) baya geçti tabi yaklasık 8 9 yıl nese..
Benim sormak istedigim bu işe en basından baslamak istiyorum, kafesidir kuşudur , kafes araç gereçleri vs vs.Bu konu hakkında bilgi ve ortalama fiyat konusundada tahminlerinizi bekliyorum şimdiden saolun...[signature][hline]
Retired Cla.Jackal on Dv
Uçan Kaz Cintonick on Pati
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
100 milyona yakın patlayabilir.
dostlarımızı tanıyalım bölümündeki kuşlar hakkındaki alana bakarsan fazlası ile bilgili bulabilirsin..[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..|
|Pati Pet|Corbeau|playingarena|
|orc_lord/phoenix (day:147/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

100 milyona patlayamaz bi kere.

Muhabbet kuşları cins cinsdir.
benim hollanda cinsi bi muhabbet kuşum var.Mavi ve Koyu yeşil renklerdedir.İngiliz cinsler ise 1 aylık yavrusu hollanda cinsi muhabbet lerin 3 yaşındaki kuşa eşit boydadır yani ingilizler iricedir.bide yerli ve çekoslavak var.çekoslavaklarda ufak yapılıdır.sarı,yeşil mavi her renkte olabilir.sarı olanlarda siyah benekler yeşil olanlarda sarı benekler olabilir olmayadabilir.dalmaçya gibi bişi.
şimdi kafeslerin ucu bucağı yok 10 milyonada kafes var 1 milyarada.
20 milyonluk bi kafes senin işini görür.alırken kaynak yerlerine dikkat et bazı kaynaklar tutmamış olabilir ya da aralıkları geniş olabilir bu yüzden kuşun kaçabilir.
bi tane suluk 1 tane yemlik bi kuş için idealdir.
direk güneş görmeyen bi yere koymanı tavsiye ederim kafesi ama bogucu ve soguk biyerde olmasın.
Tek alıp konuşturmak istiyosan erkekve 1 aylık gibi yavru hollanda kuşları tavsiye ederim.
evin içinde belli zamanlarda salabilirsin rahatça.hava iyi oldugunda rüzgar almayan bi yere balkona çıkarabilirsin temiz hava.buna sevinecektir.
oyuncak türü plastik malzemeler asma. bi salıncak bi ayna yeterli olabilir ama 3-4 tane tünek koyarsan iyi olur cokda daraltma kafesi.ayna koyarsan konusması hakkında değişik yorumlar var bazıları konusmaz diyor bazıları konuşur.benim bi kuşum ayna varken konustu diğeri ayna varken konusmadı ama aynayı alınca cicikuşu öğretebildim sadece.
yemliğini 2 günde bir kabuklarından temizlersen iyi olur.üfleme yöntemi ile. kabuksuz yem kullanma. adi yem kullanma.açık yem kullanma. bonnie undulat iyi bi yemdir mesela.
ayrıca gaga taşı diye satılan alçı gibi taşlardan koyma.balık yanağımı ne elips şeklinde oluyor gaga taşı yerine onlardan al.(gerçek balık kafasından çıkan bi tür yumuşak bişi-ucuzdur)
kuşların fiyatları değişir ingilizler pahalıdır.hollandaların fiyatlarını bilmiyorum ama yavru bi kuş 10milyon civarıdır.sana en fazla 40 milyona patlar tabi bu alacağın kafese bağlı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
fistan'cım kuşlar o kadar ucuz değil. 50 milyon birkere. bi gidip bak istersen. gerçi bölgeden bölgeyede değişiklik gösteriyor.[signature][hline]===> orc_lord <===
|orc_lord/phoenix (day:147/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
lepistes 2-3 milyon.
melek ufak 3-4 milyon
orta melek 5 milyon
japon 2cm 6-7milyon
astronot 6-7cm 15milyon
ahli sarı imparator 10 milyon
discus 6cm 20milyon
kılıç,plati, bilimum canlı doguranlar 6-7milyon arası.
ankara'da da hemen hemen böyle..[signature][hline]===> orc_lord <===
|orc_lord/phoenix (day:148/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...