diho Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 direc-t'in şarkısı bu fakat anlamdım nasıl akoru basacağımızı. Am - F - C - E Am - F - C - E Son ki üç dört Am - F - C - E AAaaaAaaAaaaaaAaaAAaaaAaooooofffff x2 Am - F - C - E (arpej) Hasret,biliyordum sanma... Sancım,diner elbet zamanla Kim bilir belki bir gün... Kurtulurum sonunda O eski günlerden O simsiyah nefessiz günlerden...Ooooff C G Hep ağlardım ben o uyurken, F E Hep saklandım ben,kendi dünyama Am - F - C - E Kendi dünyamaaa Affet nefret ettim senden Son ki üç dört AAaaaAaaAaaaaaAaaAAaaaAaooooofffff Güneş hiç batmaz,günler solsada Ateşler söndükten sonra... Artık çok geç(çok geeeç) C G Hep uyurdun sen ben ağlarken F E Hep saklandın sen,kendi dünyana Am - F - C - E Kendi dünyanaaa Affet nefret ettim senden Am - F - C - E wooooooooo AAaaaAaaAaaaaaAaaAAaaaAaooooofffff (Affet) (Nefret ettim senden)[signature][hline]Roots Bloody Roots
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ordan anlayamazsın zaten.Şarkıyı dinle ordan anlayacaksın. [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 07 Şubat 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
diho Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaşım için yazıyorum ben gitar çalmıyorumki[signature][hline]Roots Bloody Roots
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hey Allahım ya söyleyende kabahat. O zaman arkadaşına söylersin aynen[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Tamam arkadaşın dinlesin o zaman (:...Azcık kulak işi bitirir hatta kulak bile gerekmez...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
diho Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tamam dedi :) (ulan bana böyle işler yaptırıyorlar ya..)[signature][hline]Roots Bloody Roots
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Pardon ayıp olacak ama... Arkadaşına bukadar basit birşeyi düşünemedin mi diye sorarmısın bide :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Am F C E - La minor , Fa major , Do major , Mi major ( sırasıyla ) C G - do major , sol major ( sırasıyla ) F E - Fa major Mi major ( sırasıyla ) bascaan akorlar bunnar . şarkıyı dinleyerek nota degerlerini bulaiblirsin ancak burdan başka bişi cıkmaz cunku (: ps : hani bunları da bilmiyosa diye. (bkz: oha) [signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! [Bu mesaj ZeuZ tarafından 07 Şubat 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Sen Ver Dorsia yürü bea koç koç Saçlar ne alemde dorsia uzuyormu :()[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
farewell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 direct t den bi bok olmaz. [Bu mesaj farewell tarafından 08 Şubat 2005 06:47 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: diho, 07 Şubat 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Am - F - C - E Am - F - C - E Son ki üç dört Ne demek istediği açık seçik belli.. Küfür edio..[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar