diho Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 direc-t'in şarkısı bu fakat anlamdım nasıl akoru basacağımızı. Am - F - C - E Am - F - C - E Son ki üç dört Am - F - C - E AAaaaAaaAaaaaaAaaAAaaaAaooooofffff x2 Am - F - C - E (arpej) Hasret,biliyordum sanma... Sancım,diner elbet zamanla Kim bilir belki bir gün... Kurtulurum sonunda O eski günlerden O simsiyah nefessiz günlerden...Ooooff C G Hep ağlardım ben o uyurken, F E Hep saklandım ben,kendi dünyama Am - F - C - E Kendi dünyamaaa Affet nefret ettim senden Son ki üç dört AAaaaAaaAaaaaaAaaAAaaaAaooooofffff Güneş hiç batmaz,günler solsada Ateşler söndükten sonra... Artık çok geç(çok geeeç) C G Hep uyurdun sen ben ağlarken F E Hep saklandın sen,kendi dünyana Am - F - C - E Kendi dünyanaaa Affet nefret ettim senden Am - F - C - E wooooooooo AAaaaAaaAaaaaaAaaAAaaaAaooooofffff (Affet) (Nefret ettim senden)[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ordan anlayamazsın zaten.Şarkıyı dinle ordan anlayacaksın. [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 07 Şubat 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaşım için yazıyorum ben gitar çalmıyorumki[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hey Allahım ya söyleyende kabahat. O zaman arkadaşına söylersin aynen[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Tamam arkadaşın dinlesin o zaman (:...Azcık kulak işi bitirir hatta kulak bile gerekmez...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tamam dedi :) (ulan bana böyle işler yaptırıyorlar ya..)[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Pardon ayıp olacak ama... Arkadaşına bukadar basit birşeyi düşünemedin mi diye sorarmısın bide :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Am F C E - La minor , Fa major , Do major , Mi major ( sırasıyla ) C G - do major , sol major ( sırasıyla ) F E - Fa major Mi major ( sırasıyla ) bascaan akorlar bunnar . şarkıyı dinleyerek nota degerlerini bulaiblirsin ancak burdan başka bişi cıkmaz cunku (: ps : hani bunları da bilmiyosa diye. (bkz: oha) [signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! [Bu mesaj ZeuZ tarafından 07 Şubat 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Sen Ver Dorsia yürü bea koç koç Saçlar ne alemde dorsia uzuyormu :()[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 direct t den bi bok olmaz. [Bu mesaj farewell tarafından 08 Şubat 2005 06:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: diho, 07 Şubat 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Am - F - C - E Am - F - C - E Son ki üç dört Ne demek istediği açık seçik belli.. Küfür edio..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar