Mix Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oyunu orjinal oalrak mi almak lazim? online olarak cd key alsam? oyun zaten kurulu bende (beta oynamıstım) illa box ile mi almak gerekiyor? eger oyleyse paticikten birlesip getirtecek olan var mi ? kargo parasinin bolusulmesi icin.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 illede kutu yanında olacak diye birşey yok sadece cdkey yeterli.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 cdkey alabiliyorsan al oyun retail olduğu gün girersin bizimde derdimiz o ama siteler hep box olarak gönderiyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 cd key satilmiyor blizzardin sitede?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Sadece yeni kutu alarak cd-key'e ulaşabilirsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya super heyecanli insanlarsiniz ya. Ne farkedecek abi 2 gun daha bekleseniz :) Elinizde babalar gibi bir WoW boxi falan olsa. Her baktiginizda nereye paranizi verdiginizi ve paranizin nereye gittigini bir defa daha hatirlayarak mutlu olsaniz falan ? :) Ulan bu koca bir sise vodkayi bir dikiste icmek gibi bisey ha.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 final betaya direk ilk girenlerdendim ne oldu? lvl 1 lerin oldugu Undead mekanında mob dan cok adam vardı. kesecek mob bulamadım. o yuzden 2 gun sonra basla rahat rahat kas. eger ılk ben 60 kasacam azımlıyım dıyorsanda, Sweden,Germany ve France dekı uber boş adamlar 10-12 gunde ampul gıbı 60 koyuyorlar ortaya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar