senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Arkadaşlar selam Almanya'da ki okulların çoğu uni-assist ile başvuru alıyor bildiğiniz gibi. Başvurmak istediğim okulların çoğu 2.5-2.7 german grade istiyorlar. Benimki 2.9-3.0 arası bir yere geliyor. Merak ettiğim konu ben belgeleri bu uni-assist'e gönderince nottan direk elenme ihtimalim var mı daha başvuru okula ulaşmadan? Sizin veya çevrenizde birinin uni-assist'a bulaşmışlığı var mı bu sorumu cevaplayabilecek :)
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Senko, bu konuda neler yapmistin? Surec yurudu, almanyada mastera basladin mi?
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 ohoo ikinci dönem başladı ilk dönemi 5 yıldız pekiyi ile geçtim bile :D Sorduğum soruya yanıt vereyim evet direk eliyorlar okul diyor ki mesela requirement'ta 2.3 ve altı. uni-assist'te direk 2.3 ve üstünü eliyor otomatik olarak. 4 amerikan ortalamasından 1lik alman'a nasıl çevirdikleri vardı sitede. Sadece bazı ünivlere çevirirken özel davranıyorlar diye duydum. Sözün özü, ortalamanız belirtilene yetmiyorsa uni-assist'e bulaşmamak en iyisi. Ben uni-assist kullanmayan okullara başvurdum direk.
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 senko said: ohoo ikinci dönem başladı ilk dönemi 5 yıldız pekiyi ile geçtim bile :D kalıcam diye ağlayan sen değil miydin?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 RamsesII said: senko said: ohoo ikinci dönem başladı ilk dönemi 5 yıldız pekiyi ile geçtim bile :D kalıcam diye ağlayan sen değil miydin? nigga please https://i.imgur.com/4APD2ID.mp4
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Hangi uni'desin senko? Almanca dil okulu ile gelip orada yuksek lisans surecini kovalamak ise yarar mi; yoksa bastan fail mi?
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 yuksek lisansa girmek cocuk oyuncagi oyle dalaverelere gerek yok basvur alsinlar. cebinde 80 bin TL'n olacak ama..
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Konstanz uni. deyim almanca dil okulu ile değil direk başvurup kabul alıp geldim. para konusunda yıllık min. 10k - 12k euro olması lazım. Baden Wuttenberg eyaleti 1660euro yaptı dönemlik okul harcını, bir de her sene devlete 8600 euro gösterip block account'a yatırıyorsun bu parayı.
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Tesekkurler. Konztanz haritada harika bir yerde gorunuyor
Öne çıkan mesajlar