senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Arkadaşlar selam Almanya'da ki okulların çoğu uni-assist ile başvuru alıyor bildiğiniz gibi. Başvurmak istediğim okulların çoğu 2.5-2.7 german grade istiyorlar. Benimki 2.9-3.0 arası bir yere geliyor. Merak ettiğim konu ben belgeleri bu uni-assist'e gönderince nottan direk elenme ihtimalim var mı daha başvuru okula ulaşmadan? Sizin veya çevrenizde birinin uni-assist'a bulaşmışlığı var mı bu sorumu cevaplayabilecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Senko, bu konuda neler yapmistin? Surec yurudu, almanyada mastera basladin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 ohoo ikinci dönem başladı ilk dönemi 5 yıldız pekiyi ile geçtim bile :D Sorduğum soruya yanıt vereyim evet direk eliyorlar okul diyor ki mesela requirement'ta 2.3 ve altı. uni-assist'te direk 2.3 ve üstünü eliyor otomatik olarak. 4 amerikan ortalamasından 1lik alman'a nasıl çevirdikleri vardı sitede. Sadece bazı ünivlere çevirirken özel davranıyorlar diye duydum. Sözün özü, ortalamanız belirtilene yetmiyorsa uni-assist'e bulaşmamak en iyisi. Ben uni-assist kullanmayan okullara başvurdum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 senko said: ohoo ikinci dönem başladı ilk dönemi 5 yıldız pekiyi ile geçtim bile :D kalıcam diye ağlayan sen değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 hayati aglamakla geciyor onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 RamsesII said: senko said: ohoo ikinci dönem başladı ilk dönemi 5 yıldız pekiyi ile geçtim bile :D kalıcam diye ağlayan sen değil miydin? nigga please https://i.imgur.com/4APD2ID.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Hangi uni'desin senko? Almanca dil okulu ile gelip orada yuksek lisans surecini kovalamak ise yarar mi; yoksa bastan fail mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 yuksek lisansa girmek cocuk oyuncagi oyle dalaverelere gerek yok basvur alsinlar. cebinde 80 bin TL'n olacak ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Konstanz uni. deyim almanca dil okulu ile değil direk başvurup kabul alıp geldim. para konusunda yıllık min. 10k - 12k euro olması lazım. Baden Wuttenberg eyaleti 1660euro yaptı dönemlik okul harcını, bir de her sene devlete 8600 euro gösterip block account'a yatırıyorsun bu parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Tesekkurler. Konztanz haritada harika bir yerde gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar