-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 birine aşık olduğunuzu düşünün..ilk aklıma gelen aşk ne oldu..tükürdüğümü yutuyorum aşkımdediim üç dört kişiden biri hayatımdan ...rip gido.. ve bu bana şu soruyu sordurtuo acama dierlerindede yanlış yapmış olabilirmiyim..umarım yapmamışımdır..[signature][hline]There was a time that the pieces fit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Olur öyle. Aşık olduğunu sanma olayları falan normal şeyler.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sorun biraz daha karmaşık hayatımın tek amacı hakkında müzik... yinede çok saol :)[signature][hline]There was a time that the pieces fit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bass çalıyorsun dimi ?[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Karışık değil direkt salata o.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 aşk fln die kelimelendirmeye kasma müzik diyosun üç harf çok yalan böyle bi kavramın yanında.. yanlış da yine kelimeden başka bişey değil, kime göre neye göre yaa tabi ki kendine göre düşünüceksin ve yanlış yapsaydın bilirdin insanlar yanlış yapmasanda gidebilir, olur öle hakkaten. herkes kendine göre takılıyo kendi kavramlarını ortak kelimelerle ifade etmek zor, tanımsız veya anlamsız (0 / 0 vardı bi tane..)[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ne kadar da entellektüelsiniz ?[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bi dk sen kimsin benim bass çaldığımı nberden biliosun????[signature][hline]There was a time that the pieces fit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 @Alexi: siz anlamazsınız efendim, step aside. edit: arka arkaya atılmış iki msg.. vurma be [signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. [Bu mesaj Nereid tarafından 07 Şubat 2005 05:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 aşk ve müzik , farklı kavramlar. ikisi de içinde birer güç. hissedebilene.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kime göre....[signature][hline]There was a time that the pieces fit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya şimdi görecelik kavramını soktun rahatımı bozdun iki dakka entellik yapacaktım[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. [Bu mesaj Head tarafından 07 Şubat 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 pardon abi dwm et sen ..[signature][hline]There was a time that the pieces fit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 aaşkk aşk bi yandan güzel bi yandan kötü..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Biraz yol gösterici olur belki diye bir alıntı yapayım dedim: "Ancak dalgasız bir su görüntüyü net yansıtabilir."[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 lol[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 dalgasız su ölü sudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar