Korax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ne emule,ne dc++,yok arkadaş araya araya bi hal oldum. Bulabileceğim biryer biliyomusunuz? Dc++ ile buluyorum adamlar ya çıkıyor ya paylaşımdan kaldırıyor yada NL ile kısıtlamanın ötesine geçiyolar ama yok başka biyerde bulamıyorum. Nereden bulabileceğim hakkında bi fikri olan biri varmı?[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 p2mde bazen en abidik gubidik seyler cıkabiliyor valla. bulgar muziklerini bulmustum oradan. areste bakabilirsin. emule i bir daha taratırsan belki bisey cıkabilir. yani ne bileyim bir umut. nette bulabilirsin bir de sacma sapan empiuc sitelerinde olabiliyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Elvyn +1 Emule , areste falam bulabilirsin :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar