Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Evet ben online oldugum zaman milletin yaralanabileceği diyelimki bir sunucu kuracagım millete web dagıtacam mesela atıyorumki ipadresi/dkgd yada kendi resimlerimi kullanıcılara sunabileceğim vs? gibi yrdmcı olablirmisiniz?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Qui Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Web server kurucaksın.. Thats all..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hmm bir nevi öyle tabe :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 xitami server la kendı bılgınden upload edebılceklerı sey kurarsın dynıp ılede ıp nı sabıtlersın thats all folks[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 xitami server la nasıl yani abicim tam olarak :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Windows Xp de Klasör Paylaştırma var ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Aynı XP'de IIS'de var. 98'de ise PWS var.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hmm onlar karışık gelir şimdi :) şu xitami iyi geldi kolaymış.. :) tester alınacak web sunucuna :) icq: 135604183[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Berk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ya niye bu kadar kastın ki orc? bana osrsan ben sana nalatırdım hatta üstüne php ve mysql kurulumunu da anlatırdım Xitami kullanıyorum bende evde gayet sorunusuz şirin bişi
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Eğer kendi üstünde bi server kurmak istiyorsan web serve rı yani ve bunnu nası olduğun ubiliyorsun bence direk sen PhpTriad yükle onu kur içinde apache,mysql,php fln fialn herşey var hazır şak diye oluyo bence çok iyi[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 mrmedia peki bunda kullanıcılara acc. açıp girebiliyorlarmı girip ftpye dosya uplayıp webde gorebiliyorlarmı yani?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ih (: olmuyo o yani bu sistemde hazır php vs mysql desteği var apachede hazır tek tıklamayla açılır yani bilgisayarında bi web server ı açarsın sonuçta sana böyle upload için bir php scritp i lazım veya asp ama phptriad php desteklediği için bi php scritp i kurmalısın bunun için ilk olarak türkçe kaynak veriyim sana http://www.horozz.net/html/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewdownload&cid=23 Buda yabancı bir kaynak geniş arşiv http://php.resourceindex.com[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hmm hiç karıştırma onlara basit upload php sistemi bulurum kolay ama ftp hizmetide vermiyor snrm. xitami snrm bu konudaki en iyi seçenek olur berkte yardım ederse inşallah icqdan php konusunda süper olabilir :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 baglantın ne falla mrk ettim buna kalkısıosan her neyse sana ftp sunucusuda buılabilirim bende var hepsi ama once ne yapmak istedigini tam soylemen lazım sadece senin pc inden bisiler almasını istiosan elalemin dosya paylasımı var yoksa xitami yada apache ile direk sayfaya koyup ordan aldırabılırsin sana upload da isitosan bi ftp serverida veriim ama gene soruyorum baglantı ne hoca ?
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Zaten win2k veya winxp 'de IIS kuracaksan güvenlik için dosya sisteminin ntfs olması gerekio. Aksi halde millet girer başkalarının dosyalarını siler ftp'de :D Xitami bilmiorum dur deniim bakiim güzelmi. Benim evde IIS kurulu mesela. www.php.net'den php 432 çektim. Onu kurdum, ekledim IIS'e. Şimdi IIS hem asp desteklio (zaten kendinden asp destekler) hemde php.[hline]This Cat Scratches Free.
sharky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bence bul bir güzel Pentium - 75 falan. Kur önüne güzel bir BSD veya Linux. Güzel güzel iptables 'in ne olduğunu öğrenirsin hem de, ilerde işine de yarar. Microsoft ve güvenlik, pek aynı cümlede kullanılmaması gereken cümlelerden bence.[hline] -ee
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ahanda. www.xitami.com 'dan indirdiğim nt service ve 95/nt exeleri "corrupt installation detected" hatası verio. Windows 2000 SP 2 kullanıorum dükkanda. Saçma bir açıklaması var sitedeki FAQ'da. Zaten nt4 için açıklama yapılmış.[hline]This Cat Scratches Free.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 cat akşam konuşalım bu konuyu :) şimdi ben basit bir hatta deniyorum aslında ileride geniş bir banddan olmasını planlıyorum hemde bayagı geniş bir..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Şimdi eğer zannettiğim yer için "bayağı bir geniş" diorsan ve orası ntfs dosya sistemi olacaksa o zaman IIS kuralabilirsin :D Ama ntfs olmadan ftp güvenliği olmaz. XITAMI 'nin beta sürümünü kurabildim anca win2k'ya. Bakalım nasıl bişi[hline]This Cat Scratches Free.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 yardıma ihtiyacın olursa :-p redhat 9.0 fln olacak ama win uygulamalarınıda destekliyor nfts olayını tam olarak bilmiorm?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Linux mu olcak ? Nayır nolamaz hehehe.[hline]This Cat Scratches Free.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ne oldukine?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Öne çıkan mesajlar