Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi Sunucum?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet ben online oldugum zaman milletin yaralanabileceği diyelimki bir sunucu kuracagım millete web dagıtacam mesela atıyorumki ipadresi/dkgd
yada kendi resimlerimi kullanıcılara sunabileceğim vs?
gibi yrdmcı olablirmisiniz?[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
hmm bir nevi öyle tabe :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
xitami server la nasıl yani abicim tam olarak :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
hmm onlar karışık gelir şimdi :)
şu xitami iyi geldi kolaymış..
:)

tester alınacak web sunucuna :)
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Ya niye bu kadar kastın ki orc?
bana osrsan ben sana nalatırdım hatta üstüne php ve mysql kurulumunu da anlatırdım
Xitami kullanıyorum bende evde gayet sorunusuz şirin bişi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
mrmedia peki bunda kullanıcılara acc. açıp girebiliyorlarmı girip ftpye dosya uplayıp webde gorebiliyorlarmı yani?[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
ih (: olmuyo o yani bu sistemde hazır php vs mysql desteği var apachede hazır tek tıklamayla açılır yani bilgisayarında bi web server ı açarsın
sonuçta sana böyle upload için bir php scritp i lazım veya asp ama phptriad php desteklediği için bi php scritp i kurmalısın
bunun için ilk olarak türkçe kaynak veriyim sana
http://www.horozz.net/html/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewdownload&cid=23
Buda yabancı bir kaynak geniş arşiv
http://php.resourceindex.com[hline]Freeware.WeB.Tr
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
hmm hiç karıştırma onlara basit upload php sistemi bulurum kolay ama ftp hizmetide vermiyor snrm.
xitami snrm bu konudaki en iyi seçenek olur berkte yardım ederse inşallah icqdan php konusunda süper olabilir :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
baglantın ne falla mrk ettim buna kalkısıosan her neyse sana ftp sunucusuda buılabilirim bende var hepsi ama once ne yapmak istedigini tam soylemen lazım sadece senin pc inden bisiler almasını istiosan elalemin dosya paylasımı var
yoksa xitami yada apache ile direk sayfaya koyup ordan aldırabılırsin sana upload da isitosan bi ftp serverida veriim ama gene soruyorum baglantı ne hoca ?
Mesaj tarihi:
Zaten win2k veya winxp 'de IIS kuracaksan güvenlik için dosya sisteminin ntfs olması gerekio.

Aksi halde millet girer başkalarının dosyalarını siler ftp'de :D

Xitami bilmiorum dur deniim bakiim güzelmi.

Benim evde IIS kurulu mesela. www.php.net'den php 432 çektim. Onu kurdum, ekledim IIS'e. Şimdi IIS hem asp desteklio (zaten kendinden asp destekler) hemde php.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
Bence bul bir güzel Pentium - 75 falan. Kur önüne güzel bir BSD veya Linux. Güzel güzel iptables 'in ne olduğunu öğrenirsin hem de, ilerde işine de yarar.

Microsoft ve güvenlik, pek aynı cümlede kullanılmaması gereken cümlelerden bence.[hline]
-ee
Mesaj tarihi:
Ahanda.
www.xitami.com 'dan indirdiğim nt service ve 95/nt exeleri "corrupt installation detected" hatası verio.

Windows 2000 SP 2 kullanıorum dükkanda. Saçma bir açıklaması var sitedeki FAQ'da. Zaten nt4 için açıklama yapılmış.[hline]This Cat Scratches Free.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
cat akşam konuşalım bu konuyu :)

şimdi ben basit bir hatta deniyorum aslında ileride geniş bir banddan olmasını planlıyorum hemde bayagı geniş bir..[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Şimdi eğer zannettiğim yer için "bayağı bir geniş" diorsan ve orası ntfs dosya sistemi olacaksa o zaman IIS kuralabilirsin :D

Ama ntfs olmadan ftp güvenliği olmaz.

XITAMI 'nin beta sürümünü kurabildim anca win2k'ya. Bakalım nasıl bişi[hline]This Cat Scratches Free.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
yardıma ihtiyacın olursa :-p
redhat 9.0 fln olacak ama win uygulamalarınıda destekliyor nfts olayını tam olarak bilmiorm?[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
  • Yeni Oluştur...