Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gülmeye gelenler

_suki_

Öne çıkan mesajlar

Eti kaymaklım reklanımdaki bisküviyi çay bardağına batırmaya çalışan Dr.Kenan bey sığmadığını görünce, vazgeçip daha büyük bir bardaj ya da fincan almak yerine neden ısrarla çabalamayı sürdürmektedir? Bunca yıllık tıp eğitimi ve aldığı diplomaya rağmen fizik kurallarından habersizmidir? Yoksa saf mıdır? Aynı reklamda doktora "afiyet olsun" diyerek dalgasını geçen hemşire sadist midir? Neden zeka özürlü bir doktorla uğraşmaktadır?
Sosyal ağlarda paylaş

açtığın yer yanlış..vizyon bölümüne açmalıydın..
çte yandan bisküviyi ikiye kırıp batırma özürlümü bu arkadaş?[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

-Gel bak seni nereye götürcem.
-nereye?
-Gel bak şurası, Oraya garbage diyorlar...
aa.. bakkiimm ne güzel garbageeee...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b]
-Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
Sosyal ağlarda paylaş

alpella reklamında deney yapan arkadaşların bilimsel bir
kıyaslama yapmaları için her iki kişiye de iki farklı gofret
yerine aynı kişiye farklı iki gofret yedirmeleri gerekmez mi? Bu
deney, kontrollü deney mantığına aykırı değil midir?

[Bu mesaj _suki_ tarafından 08 Şubat 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sana neden bu kadar ablak bir şekilde post kasıyorsun sorabilirmiyim die bi soruyorum al zarda atarım *20* Mucuk Hadi ver bakalım cevap ---- Kulp taktım sen onu 1 saat te anca çıkarırsın zuhauhauha Kulp tamamen suki ye ait olup başkasının takması sakıncalıdır... [signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 08 Şubat 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loras, 08 Şubat 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
http://www.shockhaber.com/

aha yakalandı:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Nickname: _suki_ | Kayıt: 01/18/05 | Mesaj: 21
bence post kasmıyo bu tarihlerde kaydolup 1k madalyası takanlar var ( kimse üstüne alınmasın plz tartışma çıksın istemiyorum )[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam?
Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
cihangirdeyim bok yağıyo burda
Sosyal ağlarda paylaş

Sen bunların böyle olduguna bakma :) .... 21 i kasan ohooo[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Bi sigara ver sezgin
-Sus lan gıvrak[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

neden insanlar kendilerininmiş gibi gösterip böyle konular açarlar? forum sakinleri hiç mi milley okumamakta, shockhaber.com'a bakmamaktadır? bakanların aynı şeyleri bir daha kouduğunda pofurdayıp "post kasıyorsun" diyecekleri bilinmemekte midir? hakkaten bu post kasmak değil de nedir? kaynak niye inatla gösterilmemektedir? forum ahalisi bunun orjinal olduğunu yer mi? 21 tane de olsa postlar kasılmamış mıdır?
edit: ben borbag bu arada, ne ara bu herif kendi kullanıcısını girmiş anlamadım gitti. merak kediyi öldürdü;)
[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.

[Bu mesaj Deli_Haci tarafından 08 Şubat 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...