Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 baslik anlatiyo ama detay veriyim seneye amerikaya gidecegim icin amerika wow acc i istiyorum basitce simdiye kadar amerikada oynamis olup simdi avrupoaya gecen, elindeki amerika wow ile napcagini bilmeyen ark varsa, almaya talibim[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Volfi, hemen seni arkadaşa yönlendiriyorum Yenerk85 buradan, ona ulaş o satıyordu. Hatta pazar bölümünde var başlığı http://forum.paticik.com/view.php?id=108537[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu [Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Şubat 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Volfied şimdiden hoşgeldin aramıza diyorum ozaman :) bari us'ta oynarken warsong'da oynamanı tavsiye ederim.Eeeh türklerin hepsi burada sayılır. [signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 08 Şubat 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 misyonerliğe başlamayın hemen hordeler!!! :p sen onlara aldırma ally'ye bekleriz seni :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 belki bu mesjaimdan sonra bi daa benle konusmazsiniz ama normal shard da night elf huntress oynicam :)[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu kadar iğrenç bir ırk seçilebilirdi tebrik etmek istiyorum :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yürü be Volfi =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 gel kardesim avrupaya normalcilere sende katil huehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 avrupa avrupa seneye amerikadayim be doggy ne yicem o azman?[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hadi ordan baska bisi demicem sana :P fletcher seni (yanci :P)[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Straightim ben, her ne kadar karakter female de olsa pls Volfied, buradan bir tanıdık öder parayı =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 abi universitede simdi vardir kein boole NE ortami, Carnegie Mellon bu geek ookulu eninde sonunda klan vardir ona girerim falan wu-tang yani :P avrupayi dusunmedim ama amerikadan ping i nasil hic bilmiyorum[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar