Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye-Tunus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewet çarsamba günü kanal d de oynanan maci alabilir miyiz acaba...?[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
adam gibi takımları yenemioruz yenemeyince teknik direktör eleştirilio :) o yüzden böyle takımlarla maç yapıyoruz aheha[signature][hline]Lucas | Indinolla

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Mesaj tarihi:
ztn böle takimlari bile bzn yenemiyoruz ....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
beyler türkiye- tunus hazırlık maçı falan diilmiş ,
meridyen kupası maçıymış hani antalyada mı ne yapılıo..
böle afrika ve avrupa ülkesi genç takımlarının turnuvaları imiş ..
(düzeltmiş oliim bölelikle)
Mesaj tarihi:
türkiye- tunus maçı turnuvanın gala maçıydı. turnuva dahili bişey değildi. uefa'nın sitesinde de yazıyo maçın iptal olduğu. turnuvanın esas maçları zaten güneyde oynanacak.[signature][hline]kender on the roof
Mesaj tarihi:
Tamam yaa heycan yapmayın nasıl olsa maç iptal edilmiş...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
  • Yeni Oluştur...