Grekon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Merhablar; ben wow daha hiç oynamadım! şimdi sitede okudum da entariye yama yapılabiliniyormuş. ve yanlış okmudıysam yapılan giysiye özellik veriyormuş. bu verilen özellikler örnek verirsek gibi ozelliklere kavuşuyor. saygılar.[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Grekon, 07 Şubat 2005 22:40 tarihinde demiş ki: Merhablar; ben wow daha hiç oynamadım! şimdi sitede okudum da entariye yama yapılabiliniyormuş. ve yanlış okmudıysam yapılan giysiye özellik veriyormuş. bu verilen özellikler örnek verirsek gibi ozelliklere mi kavuşuyor. saygılar. [signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ee? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 lol bende yama deyince patchten bahsediyosun sandım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 özelliklere mi kavusuyor. (forum canavarıyım ben hırrr)[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: _ILuVaTaR_, 07 Şubat 2005 22:42 tarihinde demiş ki: lol bende yama deyince patchten bahsediyosun sandım =) bende bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 "Enchanting" mesleği ile eşyalara değişik şeyler eklenebiliyor. Mesela kullandığın kılıca +dmg veya giydiğin pelerine +10 absorb gibi...[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yahuu o kadar yazı yazıp kendinizi yorucagınıza en azından soruya cevap verebilirdiniz. Tşkler OffChu[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Buda yanlış ve gereksiz başlık açanların fiks savunması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 E soru yok burda[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Grekon, 07 Şubat 2005 22:42 tarihinde demiş ki: özelliklere mi kavusuyor. (forum canavarıyım ben hırrr) İşte soru :) İlk mesajın sonundaki yeri bunla değiştirince...[signature][hline]pff [Bu mesaj OffChu tarafından 07 Şubat 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Smulkin, 07 Şubat 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Buda yanlış ve gereksiz başlık açanların fiks savunması. ewet yanlıs yazmıs olabilirim. Ama bu seninde konuyu dagıtmana yol acmamalı[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar