elma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bikaç sorum olcak da. bende 90 litre bir akvaryum var. 1) hangi filtre? 2)hangi ısıtıcı? hangi kaya - kum - hede hödöler? lepistes ile japon bir arada yaşar mı? 2 japon ve bissürü lepistes? bu hava taşı nedir? hava motoru nedir? iç filtrenin dış filtreden ne gibi farkı var? bu ph değerleri nedir necidir nasıl yapıcam o işleri?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 lepistes ile japon bir arada yaşamaz. yaşasalar bile çok uzun sürmez. lepistesler japonların kuyruklarını yiyebiliyor. dış filtreler çok büyük akvaryumlar içindir. dağıtmak içinde kullanılabilir. iç filtre ise bildiğimiz klasik akvaryumun içindeki şeydi. hava moturu pek lazım değildir. sadece manzara oluşturur bile diyebiliriz. suyun içinde kabarcıklar görürüz ya ona yardım eder, hava taşıda onların çıkmasını sağlayan zımbırtıdır.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:143/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tutorialımın stickysini kaldıranlar utansın. ehueh imzama başvur.[signature][hline]firefoxcular tıklayamazsınız ugraşmayın i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 iyide ben onun stickyisini kaldırmamıştım, tekrar bulup koydum ama ben kaldırmadım yani..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:143/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sakın japonlarla lepistesleri bir araya getirme.Japonların kuyruklarına yazık olur sonra da japonlar lepistesleri yemeye baslıyorlar lepisteslere de yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 atman ın official sitesini bilen var mı[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hazır yeni açılmış konu varken bende sorularımı sorayım burdaki denyo akvaryumuc bişiden anlamıyo çırak mıdır nedir =P Şimdi dükkanda gördüğüm en büyük boylarda fanuslardan aldım 11ytl idi sanırım fiyatı büyüklüğünü bilirsiniz herhalde içinede 2 japon koydum. Şimdi japonla yanında lepistes falan almayı düşünüyodum fakat kuyruk yer falan dediler beta dedim bu sefer japonu yer dediler =) ben bu japon dışında fanusa bişi koyamazmıyım? onun dışında fanus büyüklüğü yeterlimi? yem olarak bej renkli uzunca katı yemlerden veriyorum günde bi akşam bi sabah iyimi? ileride yosunumsu olaylar birikirse nasıl temizlicem vatozlar konabilirmi? suyun değişimi konusunda fistanın tutorialindeki gibi %ye goremi deiştiriyim bide taşımsı bişiler ne kullanıyım adam dandik dandik mavi küçücük taşlardan verdi bide bi yapma bi bitki verdi öle duruyo kıyamadım hayvanlara bu kadar sordum ama neyse bi zahmet fanusa uyarlayarak yasarsanız tutorial kücükcene bana cok faydalı olcak tabi hayvanlarımada =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 fanusda balık besleyeni dövüyo büyük aquaristler . ben büyük deilim dövmücem senü. şimdi o fanusda iki japondan başka balık koyma.zaten havalandırma sistemi yok bisürü balık oksijeni tüketir hasta edersin.fanus yerine bi akvaryum alsaydın keşke.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial (album:5707) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 abicim gerekirse öyle bişi yapıcam zaten maliyeti ne kadar olur yaklaşık bi onu bileyim benimde içime sinmedi bu fanus işi zaten hayvanlar *öt kadar yerimiz var ülen der gibi bakıyor. neyse bakalım çok uğraştırırmı acaba hmms[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 çok uğraştırmaz. bi kere kurduktan sonra mutlu mesut geçinir gidersiniz. bakım kolay abartıldıgı kadar zor bişi değil.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial (album:5707) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ehe bende tek fanusta tek bir beta beslemeye başladım. fanus buyuk. Ama balık fanusun camdan yapıldığını anlamadı surtunup duruyor :) . onun dışında su kup şeklindeki böcek kurularından vermemi söylediler. Veriyorum balığın yiyeceği kadar alıp azından geri atıyor. beyenmiyor yemeği :). sonra et veriyim dedim. Deli gibi et yiyor balık.sadece et vermem yeterli olurmu? Birde suyunu 1.5 hafta olmadan pok ediyor valla . :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ah bir beta mı? et hmm yem markasını değiştirmeyi dene. ama arada ette verebilirsin tabi. ete alıştı ise artık yeme alıştırmanda zor. et ile beslediğin için suyu çok kirleniyordur..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:144/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 suyu cok kirleniyor evet ama napım geldiği gun de yemi yemedi. Su anda zaten hiç yemiyor yeminden illa et olacak.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar