Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

just married

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün trt2'deki programa göre kötü bi film.

Bazı sahneleri koparıo tabi ama genel olarak kötü bir komediymiş. Başroldeki oyuncularda gerçek hayatta beraber olmalarına karşın kamera önünde çok kötülermiş.

Falan felan.[hline]This Cat Scratches Free.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
evet kötü diyor çoğu kimse..[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Kıza zaten hiç laf söyleyemiyorum tanrıça.
Erkek "American MTV'de punk'd adlı ünlülere yapılan kamera şakası programının yaratıcı ve sunucusu[hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
zaten bende brittany i görmek için filme gidecektim. ama yine de onun için gitmeyi düşünüyorum.
sorun yapmayın ama onun çıplak resimlerini görebileceğim bir site var mı? özel mesajla gönderirseniz sevinirim? lütfen.:-(
sarışınlara bayılanlardanım!!![hline]So need your love, so fuck you all

Mesaj tarihi:
SAPIK!!!!!!![hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
O kadar da rezalet değil yaa abartmayın... seyredilesi hoş bi film.. aslında sıradan ama bu kadar şiddetli film içinde arada hoş olabiliyo...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
said:
IMGOINGTOWIN, 07 June 2003 20:17 tarihinde demiş ki:
zaten bende brittany i görmek için filme gidecektim. ama yine de onun için gitmeyi düşünüyorum.
sorun yapmayın ama onun çıplak resimlerini görebileceğim bir site var mı? özel mesajla gönderirseniz sevinirim? lütfen.:-(
sarışınlara bayılanlardanım!!![hline]So need your love, so fuck you all

ene?pis zapık[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
Fragmanını görmemiştim, + VCDde izledim eheh ama sinemada gitmem için kızla gitmem lazım yoksa bööle bi filme gitmem bana uymaz :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Kızı beğenmedim hiç. Siz nesini sevdiniz ?
Film de aşırı sıradan, komik desen komik değil duygusal desen hiç değil. Ama can sıkıntısı önler mi ? Önler.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
  • Yeni Oluştur...