IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 nasıl bi film?[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Dün trt2'deki programa göre kötü bi film. Bazı sahneleri koparıo tabi ama genel olarak kötü bir komediymiş. Başroldeki oyuncularda gerçek hayatta beraber olmalarına karşın kamera önünde çok kötülermiş. Falan felan.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 evet kötü diyor çoğu kimse..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Gerçi bu brittany murphy'nin güzel olduğu gerçeğini değiştirmio hehehe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Kıza zaten hiç laf söyleyemiyorum tanrıça. Erkek "American MTV'de punk'd adlı ünlülere yapılan kamera şakası programının yaratıcı ve sunucusu[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 para toplayıp bi brittany murphy alalım ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 zaten bende brittany i görmek için filme gidecektim. ama yine de onun için gitmeyi düşünüyorum. sorun yapmayın ama onun çıplak resimlerini görebileceğim bir site var mı? özel mesajla gönderirseniz sevinirim? lütfen.:-( sarışınlara bayılanlardanım!!![hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 SAPIK!!!!!!![hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Filmin tamamını izlemek nasip olmadı. Ancak ilk 40 dakkasına dayanabildim. Kısaca kötü bir film.[hline]MS[dot]com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 O kadar da rezalet değil yaa abartmayın... seyredilesi hoş bi film.. aslında sıradan ama bu kadar şiddetli film içinde arada hoş olabiliyo...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ben iki kere gittim şimdi de divx'ini indiriyorum ahh brittany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: IMGOINGTOWIN, 07 June 2003 20:17 tarihinde demiş ki: zaten bende brittany i görmek için filme gidecektim. ama yine de onun için gitmeyi düşünüyorum. sorun yapmayın ama onun çıplak resimlerini görebileceğim bir site var mı? özel mesajla gönderirseniz sevinirim? lütfen.:-( sarışınlara bayılanlardanım!!![hline]So need your love, so fuck you all ene?pis zapık[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Tüm komik sahneler fragmanda gösterilirse filme bişi kalmaz.. Filmde sıkıcı olur.. Dimi?[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Fragmanını görmemiştim, + VCDde izledim eheh ama sinemada gitmem için kızla gitmem lazım yoksa bööle bi filme gitmem bana uymaz :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Hayatımı değiştirdi bu kız ahh.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Kızı beğenmedim hiç. Siz nesini sevdiniz ? Film de aşırı sıradan, komik desen komik değil duygusal desen hiç değil. Ama can sıkıntısı önler mi ? Önler.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar