Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CM ÇILGINLIĞI VE MORROWIND

shapshal

Öne çıkan mesajlar

ben anlamıyorum değil gayet anlıyorum ama ne biliim kötü yani.Total Manager veyahut diğer ea nın kiler daha güsel!!![hline]Neden bekliyorsun ki?
Haydi Tıkla!
Hey sen kime diyorum!!
Bak hala tıklamıyo
Olum Tıklasana bak eğlencez
Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun?
Tıkladın mı?
Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 11 Şubat 2003 15:47 tarihinde demiş ki:
Abi Grafik benim bi oyunda aradığım en son şey... En önemlisi içerik ve oynanabilirlik... Al sana Muhteşem grafikli 5 cd'li bir adventure... Armed and Delirious... Dünyanın en kötü adventure oyunu... al sana 12 MB lık Secret of Monkey Island... Dünyanın en iyi Adventure oyunu... EA Sports menejerlik oyunu yapıyo FIFA grafikleriyle bi boka benzemiyo... CM ise muhteşem bi oyun... Mesela Age of Empires, Starcraft, Volfied, Heroes of Might and MAgic, Worms, Civilization (II özellikle) bunların grafikleri çok mu güzel? hayııııır.... Oyunlar muhteşem oyunlar mı? EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET! olay bumudur? BUDUUUUUUUUUUUUUUUUR![hline]....

katılıyorum ama ne yazık ki cm de böyle bir kural yok gibi ha? Java oyunu gibi. Sevenlere göre değişik gelebilir ama ben böyle görüyorum.Siz söyleyin doru dürüst bi ses veya grafik olsa oyun muhteşem olmaz mıydı? En basitinden ne bileyim sadelikten kurtaracak birşey?[hline]Neden bekliyorsun ki?
Haydi Tıkla!
Hey sen kime diyorum!!
Bak hala tıklamıyo
Olum Tıklasana bak eğlencez
Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun?
Tıkladın mı?
Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...