Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 lan durup dururken girdi beynime hatırlayamıyorum da tür: metal (senfoni progressive olabilir) kali yuga nox öyle bir şey diyo. burayı baba bi vocal söylüyo böğürerek kaaliii yugaaa diye çınlıyo beynimde şu an. büyük ihtimalle beyin çeviriyo şu an orada söyleneni. kali yuga diye bişey de varmış ne demekse artık. within temptation'un şarkılarından biri olması yüksek ama hatırlayamadım. arkadaş da yardım ediyo şu an, kafayı vurup bayılmam lazım yoksa harbi sıyırıcam bir el atın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Kali yugaysa theriondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 therion clavicula nox? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 lan 8 dkymış https://www.youtube.com/watch?v=-ENBUfHEj3w dinliyorum bunu şu an. bi an gaza geldim bunlar olabilir diye de du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 dinledim ben ama baba solist söylemiyor o kısmı, hatun söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 şundayım şimdi https://www.youtube.com/watch?v=HRlKI9KZsQA fakat sanki within temptation melodisi geliyo ya aklıma. kali yuga'yı beynim çarpıtıyo olabilir dediğim gibi zamanında you are my heart'I yamahhaa diye process etmişliği var ufakkane sdfs. öyle aklına takılınca tam almıyo beyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 yok abi therion değil. ama zamanında zevkli adammışım sağolun hatırlattığınız için dfg edit: kelimeleri doğru ya da yanlış söylediğimi varsayarsak şunu hatırlıyorum ama kaaaaaliii yugaaaa nooxxx diye uzatarak 3 parçada söylüyo o kısmı. ya da çok parça dinledim hatırlayayım diye hepten karıştı sistem edit2: within temptation'un şarkılarında arkadan erkek vocal girip sert giriyo mu hiç? var mı öyle bi şarkı hatırlayan. yoksa within temptatio değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 benim yolladığımda 6.40 da var öyle bir kısım ama değil diyorsan belki başka cover falandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Dragonfire said: benim yolladığımda 6.40 da var öyle bir kısım ama değil diyorsan belki başka cover falandır? ABİİİ nasıl kaçırmışım orayı hangi şehirdeysen bi bira ısmarlıyorum lan bu değil herhalde diyerekten 6. dakikada falan kapatmıştım daha demin dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 doğruymuş yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar