Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Cuce katılıyorum işte adamı resmen haklı gösteriyorsunuz ama yaptığı kesinlikle yasak ve yanlış öyle yasalar işlemez burası türkiye diyenler ise bu serbestliği sömüren magandalar ha bende biliyorum türkiyede yasalar işlemez kimsenin hakkı yok herkez birbirini ezer kimin daha çok bağlantısı varsa o ezer. ama böyle olmaması gerek bunu kabul etmek yerine hakkımı arardım ben[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben savundugum icin söylemedim,arada fark var.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Makaveli, 07 Şubat 2005 14:00 tarihinde demiş ki: valla en buyuk ek$in'i dun yaptim.. arkada$larla arbede vardi, oyle kapi$iyoruz, donerken yine bole etrafimi kolluyorum falan, sokagin orda 70-75 ya$inda bir amca gordum, baktim cocugun tekine kar atiyo hafiften.. "amca ayip oluyo ama!" dedim ve bi anda acimasizca 1 metre mesafeden suratina patlattim kartopunu amcanin. amca once bi afalladi 2-3 saniye, sonra gulerek yoluna devam etti :) birazda gucluyumdur hizli gitti galiba.. eheh ayip mi ettim ne.. O amcaların hastasıyım ya. Her daim gülümserler. Yürüdüğünüz sokakta sadece ikiniz varsanız mutlaka selam verirler. Istanbul beyefendileri, hastasıyız.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 konu nası buraya geldi okumadım da sanırım sen bi arabaya giderken kar atıp o adamın seni kovalamasına haksızlık diyorsun? hahah inanmıyorum maganda diyorsun birde.. sen eline koluna hakim ol insanlarda magandalık yapmasnı..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 chem sucsuz 30 km hızla giden araca kartopu atıldı dielim adam panikledi panikten hiç frene basmasa bile 10 metre ileride durucak araba cok yavas bi hızla hatta yerler karlı olduu icin araba daha bile cabuk durucak olabilir. Diyelim yerler buzlu araba kaydı kaysa bile en ufak bir kaldırıma deyse araba durucak. Arabanın spin atması imkansız. adama carpsa adama hiçbişi olmaz hatta carpmayla araba durur.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 atsın atmasın demiyoruz eğer tehlikesizse, bi de dediğim gibi buztopu olmadığı sürece atsın, ben de attım forumdakilerin %90'ı da attı eminim. fakat sonra adamın başına bişi getirirsen ya da bişi olmasa bile adamdan dayak yersen hak aramayacan, orası öyle.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Cuce katılıyorum işte adamı resmen haklı gösteriyorsunuz ama yaptığı kesinlikle yasak ve yanlış öyle yasalar işlemez burası türkiye diyenler ise bu serbestliği sömüren magandalar ha bende biliyorum türkiyede yasalar işlemez kimsenin hakkı yok herkez birbirini ezer kimin daha çok bağlantısı varsa o ezer. ama böyle olmaması gerek bunu kabul etmek yerine hakkımı arardım ben seni mi hakli gosterelim? senin yaptigin da magandalik o zmn , sokaga cikip rastgele dugunlerde kursun atmakla bu ayni sey. ( tamam biri kursun biri kartopu tabi ama sonucta senin de ayni o kursun sikan herif gibi kimseyi rahatsiz etme hakkin yok) Sen adami delirt sonrada vuramazsin abi hakkin yok. yasalari somurme maganda olma de ... Adamin yaptigi yasak ve yanlissa , simdi soyle bakalim senin yaptigin yasal ve dogru bi sey mi? En azindain dogru olmadigi kesin. ama nerde yurdum insaninda ozur dileme erdemi , anca zeytin yagi misali uste cik.. yarin obur gun hrkes yapiyo diye arabalari da cizersin, tekerlekleri de patlatirsn , camlari da kirarsin..[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yasal olarakta arabanın camını kırsam araba kaza yapsa öyle hastanelik edene kadar dövme + hede diye birşey sözkonusu değil ne olursa olsun dövemez naparsam yapayım dövmeye kimsenin hakkı yok araba kaza yaptı diyelim (90 ile gidiyordu belki) busefer 90km ile şehir içinde gittiği için suçlu olurdu araba kaydı ve bi yere bindirdi diyelim sürücü dikkatini dağıtmaktan ben ceza alırdım parasal olarak bütün kaza masrafını ödetirlerdi ve tazminat alınırdı adam 90 ile giderken kaza yaparsa 10 da bilmem kaç oda suçlu olurdu o zamanda benden alınan tazminat parası azalır ve benden daha az tazminat alınırdı ayrıca sürücünün karı attıktan sonra durup sonra bilerek bir yere bindirmesi vardır sırf para almak için bunuda orada birsürü insan var durup bilerek tekrar bindirdiğini söylerlerdi busefer ona göre yaptırım olurdu ama kimsenin kimseyi dövme hakkı yok mesela polisler bu tinercileri dövüyor yapılmaması gerek ama tinerciler ile ben aynı değilim mesela tinerci arabayı kaza yaptırsa dava açamazlar niye? e zihinsel özürlü ayrıca o sırada uyuşturucu madde altındaydı ve yasalarımız yüzünden 18 inden küçük tinerciler ne halt yerse yesin adam öldürsün gözaltından sonra direk salıyorlar polislerde ondan dövüyor herif milleti bıçaklıyor geliyo yemek yiyo ertesi gün gidiyor poliste kızıyor gelmesin bidaha diye dövüyor ama bende yasaların tamamı uygulanabilir yani dövmeye hakkı yok tinercileride dövmeye kimsenin hakkı yok ama yasal açığı sömürdükleri için polislerin dövmesi göz ardı edilip çaktırmadan da destekleniyor.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: nindalf, 07 Şubat 2005 14:22 tarihinde demiş ki: chem sucsuz 30 km hızla giden araca kartopu atıldı dielim adam panikledi panikten hiç frene basmasa bile 10 metre ileride durucak araba cok yavas bi hızla hatta yerler karlı olduu icin araba daha bile cabuk durucak olabilir. Diyelim yerler buzlu araba kaydı kaysa bile en ufak bir kaldırıma deyse araba durucak. Arabanın spin atması imkansız. adama carpsa adama hiçbişi olmaz hatta carpmayla araba durur. bişi olmaması üzerine senaryo kurmuşsun. adam fren yerşne gaza bastı? yerler buzlu belki? ya var ihtimal sonuçta.. bende arabamın camına lök diye bir cismin glmesini istemem hatta duruma göre delirebilirim..çocuğa sorcan niye attın.. şaka be abi dicek oda.. bende bi tane gömücem al buda eşşek şakası bay bay...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: nindalf, 07 Şubat 2005 14:22 tarihinde demiş ki: chem sucsuz 30 km hızla giden araca kartopu atıldı dielim adam panikledi panikten hiç frene basmasa bile 10 metre ileride durucak araba cok yavas bi hızla hatta yerler karlı olduu icin araba daha bile cabuk durucak olabilir. Diyelim yerler buzlu araba kaydı kaysa bile en ufak bir kaldırıma deyse araba durucak. Arabanın spin atması imkansız. adama carpsa adama hiçbişi olmaz hatta carpmayla araba durur. hehe bilirkis raporu gibi.. ya ne olucagi hic belli olmuyo? chem radar mi da herifin 30 la gittigini anladi? ayrica herif direksyonu kirdi kaldirima cikti. araba zarar gorebilir ve kaldirimda insan wrsa onlar zarar gorebilr.. yerler karli buzlu gider ndeki agaca . arabaya eve carpar.. olur olur .. eline sahip olmazsan , o elini alip kiranlar olur ilerde, demedi deme ... sonra da ben hakliydi diye dolanma[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Iste diyorum ya,laftan anlamaz diye dövüyolar hehe.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 14:27 tarihinde demiş ki: ayrıca sürücünün karı attıktan sonra durup sonra bilerek bir yere bindirmesi vardır sırf para almak için bunuda orada birsürü insan var durup bilerek tekrar bindirdiğini söylerlerdi busefer ona göre yaptırım olurdu . vaaay chem buyumus yalanci sahitlik olaylarina girmis[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 işte laftan anlamayanlar mesela tinerciler yasal olarakta engelliyemiyorsun polislerde haliyle dövüyor benim yaptığım şey sonucunda kaza olsun mesela adamın oradaki sinirle döveceğini biliyorum gider kaçarım yani sora adam yasal olarak başvurur kaçtığımıda söyler bende dövücekti ondan kaçtım derim siz köy kurallarını şehirdeki yasalardan daha üstün görüyorsunuz hayır değil öyle şehir burası köyden gelen zihniyetler olmasa düzgün bi şehir olucak[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 abi muhabbet şuna dönmüş.. ben senin azına sç..m ama sen bişi yapamazsın bak yasalar ne diyo... başkasının arabasına da kar atmak yasaktır emin ol. kanunları çiğnemediğin zaman gel burda kanunları çiğneyenleri kına olur mu?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Kithnos, 07 Şubat 2005 14:29 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 07 Şubat 2005 14:27 tarihinde demiş ki: ayrıca sürücünün karı attıktan sonra durup sonra bilerek bir yere bindirmesi vardır sırf para almak için bunuda orada birsürü insan var durup bilerek tekrar bindirdiğini söylerlerdi busefer ona göre yaptırım olurdu . vaaay chem buyumus yalanci sahitlik olaylarina girmis tamam sana cevap vermicem kafana göre sallıyorsun bilerek bir yere bindirmesi vardır dedim bunuda şahitler söyler deidm yalancı şahitlik bundan apayrı birşey[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Walla onu bunu anlamam arabaya kartopu atıcam adam arabadan inicek bana vurmaya calısıcak wallahi kardan kazık yaparım uzerıne oturturum adamı... ben konudan ayrılıyorum terastan mılletin kafaya kartopu atıcam :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kar atmak konunları çiğnemektir biliyorum sürücü dikkatini dağıtıcak şeyler kısmına girer ama bu sürücüye inip dövme hakkı vermez araba kaza yapsada inip dövme hakkını vermez orada adam bana dava açsa sürücü dikkatini dağıtma hede hödöden tazminat alırlar bir miktar ama halkımız kendini hala köyünde sanıp yasa yok sanıp inip dövmeyi tercih ediyor bunlarda maganda oluyor zaten[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Abicim tamam yasalara göre seni dövmeye hakki yok tabi;ama diyorum ya o anlik sinirle kafa göz girebilir adam.Tahminimce de polisler göz yumar.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: nindalf, 07 Şubat 2005 14:32 tarihinde demiş ki: ben konudan ayrılıyorum terastan mılletin kafaya kartopu atıcam :D al işte :D bu ada köy zihniyeti dendi ben bişi görmüştüm kışın köyle.. köyün ufak veletleri toplanıyo baya bi kar topu hazırlayıp köyün girişinde gelen arabaları bombalıyolar... köy zihniyeti işte naparsın şehire gelse böle olmıcak..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ulan var ya ankaraya kar gelsin, inadına çoluk çocuğun önünden geçicem kartopu atsınlar diye, sonra da şimdiye kadar bütün kartopu yemiş araba sahipleri adına dövücem hepsini, atlayıp gidicem arabama sonra da, oh neymiş bu be hadi kapansın bu konu :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: nindalf, 07 Şubat 2005 14:32 tarihinde demiş ki: ben konudan ayrılıyorum terastan mılletin kafaya kartopu atıcam :D hehehe bu arada chem once ornek bi insan ol , ondan sonra turk insani yasalari v.s yi sorgula tamam mi cocugum ? hadi bakim yvrum git kardan adam yap . daha normal islerle ugras , basini belaya sokma[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Adamin seni dövmesi magandalik diyelim,senin kartopu atman noluyor ? Kaç yasina gelmisin artik.Lisede degil misin sen,ufak cocuk olsan tamam.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yasalarda hakkını aramak için örnek insan olmaya gerek yok ben burada yasal olarak dövmeye hakkı yok diyorum ha gelip döver ama yanlıştır bu.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 chemical sen de dalga geçtiğin köy sınıfındasın, çünkü sen de sana verilmeyin hakları elde etmeye çalışıp kanunları çiğniyorsun.. dövmek ve kar atmak ikisi de kanunları çiğnemek. sen nasıl olup da çiğnemişsen o adam da seni dövünce susmalısın.. ha ben atmadım mı? attım ama adam çıksaydı bi tokat atmaya hakkı vardı.. tabi ben attığımda 10-12 yaşındaydım seni bilmem[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yasaların işlemediği ve girmediği yerde dövmek gözardı edilebilir ama benim üstümde kanunlar işliyor yani dövmeye hakkı yok[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar