Smoke Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Şöförün hemen yanındaki sol cama hızla çarptığı zaman yeterli ustalıkta olmayan şöförler istemsiz olarak direksoyonu sağ tarafa kırabilirler, ki muhtemelen de kırarlar. Sakat iş valla yakalasam ben de döverdim.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Kithnos, 07 Şubat 2005 13:40 tarihinde demiş ki: benim arabam yolda tanimadigim aptal bi veled den daha degerli, nedemek daha değerli ya benim arabam bir insandan daha değerli nedemek? bunu söyliyenlerin sonu iyi olmuyor mesela adam gidiyo arabayla eylence olsun diye çocukları eziyor 10milyar veriyor çıkıyor kaza diyip. yani sen diyorsunki bir insanın yaşamı hayatı hemde daha yeni hayata başlamış birisi senin araban için ölürse daha iyi evet senin araban herşeyden değerli insanlar ölsün ez arabayla herkezi yeterki arabaya zarar gelmesin sokaktaki insanlar senin arabandan daha değersiz çünkü. Böyle insanlar var kendisi hariç hiçbir insanın değerli olmadığını sananlar var kimsenin yaşamaya hakkı olmadığını sadece onun hakkı olduğunu söyliyenler var[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. [Bu mesaj Chemical tarafından 07 Şubat 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yasamla olumle ne ilgisi var? Iner doverim , sonra da ailesine teslim ederim iyi mi egitim verin su cocuga derim. arabayi alip ustune surerim demedim.. Ayrica polyannacilik oynamiyorz, tanimadigim bi veled bole essek sakalari yapicak bende inip alnindan mi opucem?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 13:48 tarihinde demiş ki: said: Kithnos, 07 Şubat 2005 13:40 tarihinde demiş ki: benim arabam yolda tanimadigim aptal bi veled den daha degerli, nedemek daha değerli ya benim arabam bir insandan daha değerli nedemek? boyle sakayi normal insanlar yapmaz ayrica...cocuksan cocuklugunu bilicen , yapmisin bi hata olabilir , bi de gelmis cok normalmis gibi anlatiyosun. Her cocugun yapmis olmasi ( ki yok ole bisi) sna yapma hakki tanimaz[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sen dedin bidefa arabamın değeri sokaktaki 2 3 velteten daha değerli dedin dediğin aynen benim söylediklerimi ima ediyor. İnip döven insanların kitlesini herkez biliyor zaten. Mesela benim babamın arabasındayken kartopu gelse ben "lan genemi" derim babamda "herkez atıyo işte sende atmışındır" diyor yavaşlıyor zaten tekrar kartopu alıp atana kadar sokaktan ayrılıyosun öyle inip dövene ne denirki[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. [Bu mesaj Chemical tarafından 07 Şubat 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sana kimse arabasına kartopu attı diye inip dövme hakkını vermez[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Lesson 1 Activity A Part c : Arabalara Kartopu atmayın ![signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 senin gibi 2-3 veled demek o ... Neyse amacim senle tartismak degil..Ayrica babana atanlar buyuk ihtimalle mahallenizin cocuklarin falan. ve goster gostere atmislardir.. senin gibi pat diye surucu kismina tas atar giibi atarsan surucu panikle her seyi yapabilir.. Sen tanimadigin birine at, bi de pismis kelle gibi sirit ehehe herkes yapiyo anne ehehe diye[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kithnos Sen benı dövüp eve getirip babama gösterseydin nedeninide arabama kartpu attı deseydin Babam senın tek kelimeyle azınashit edip o kartopunuda yedirirdi. Ve coğu aile bunu yapar...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 13:55 tarihinde demiş ki: sana kimse arabasına kartopu attı diye inip dövme hakkını vermez yoo gayet de verir...neyse tamam hadi uzatma . hem suclu hem guclu[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 valla en buyuk ek$in'i dun yaptim.. arkada$larla arbede vardi, oyle kapi$iyoruz, donerken yine bole etrafimi kolluyorum falan, sokagin orda 70-75 ya$inda bir amca gordum, baktim cocugun tekine kar atiyo hafiften.. "amca ayip oluyo ama!" dedim ve bi anda acimasizca 1 metre mesafeden suratina patlattim kartopunu amcanin. amca once bi afalladi 2-3 saniye, sonra gulerek yoluna devam etti :) birazda gucluyumdur hizli gitti galiba.. eheh ayip mi ettim ne..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Belki seni cesaretinden cocuksu ruhundan yuzunden falan kutlaycaktı falan, sonra sana zeplin falan hediye edecekti bçe büyük zeplin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: nindalf, 07 Şubat 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Kithnos Sen benı dövüp eve getirip babama gösterseydin nedeninide arabama kartpu attı deseydin Babam senın tek kelimeyle azınashit edip o kartopunuda yedirirdi. Ve coğu aile bunu yapar... valla orasi baska.. ya da direk babasina goturulebilir al sunu egit diye ki bi aileye cok koyar bole bi davranis , kesin cocugu dayakla ya da biseyle cezalandirir.. ki bu adam ole yapicakti buyuk ihtimal chemi ye.. evini sorduguna gore evi basicak hali yok.. benimki de abarti oldu hakketten :p ya sadece dover birakirm ya da ailesine goturum iste.. o anki sinirime bagli[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 walla Kithnos Ben sana atarsam kartopu benımle direk pvp'ye gir ust kattala cıkarsan tempban yiyebilirsin :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Cuce, 07 Şubat 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Belki seni cesaretinden cocuksu ruhundan yuzunden falan kutlaycaktı falan, sonra sana zeplin falan hediye edecekti bçe büyük zeplin. oha filan oldum o_O [Bu mesaj -007- tarafından 07 Şubat 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Kithnos, 07 Şubat 2005 13:59 tarihinde demiş ki: yoo gayet de verir...neyse tamam hadi uzatma . hem suclu hem guclu VERMEZ İŞTE! kendini koruduğun yok bunu yasaların olduğu bir yerde yapamazsın dağ başında değiliz! sırf senin gibi insanlar yüzünden ülkemizdeki yasalar bukadar çiğneniyor vermiyor işte seni korkuttu diye birisini asla dövemezsin[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Makaveli, 07 Şubat 2005 14:00 tarihinde demiş ki: valla en buyuk ek$in'i dun yaptim.. arkada$larla arbede vardi, oyle kapi$iyoruz, donerken yine bole etrafimi kolluyorum falan, sokagin orda 70-75 ya$inda bir amca gordum, baktim cocugun tekine kar atiyo hafiften.. "amca ayip oluyo ama!" dedim ve bi anda acimasizca 1 metre mesafeden suratina patlattim kartopunu amcanin. amca once bi afalladi 2-3 saniye, sonra gulerek yoluna devam etti :) birazda gucluyumdur hizli gitti galiba.. eheh ayip mi ettim ne.. ayıp etmişsin ama:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 çem, aydan inip dünyaya dönersen seviniriz, bu memlekette öyle bir güzel döverler ki seni, aklın hayalin durur, dikkatini çekerim, hatta gelen polis bile 2 tokatlar gıcık kaparsa artist tavırlarına. demedi deme[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Sen adama ''beni dövemezsin,haklarim var,evet belki korkuttum ama hede hödö'' dersen kafayi yersin direk.Burasi Türkiye.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 abicim yok böle bi olay. sen adamın camına kar atıp korkutuyorsun adam o an panik olsa yanlış bir hareket yapsa gene kendini haklı çıkaracan gibi..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 14:11 tarihinde demiş ki: said: Makaveli, 07 Şubat 2005 14:00 tarihinde demiş ki: valla en buyuk ek$in'i dun yaptim.. arkada$larla arbede vardi, oyle kapi$iyoruz, donerken yine bole etrafimi kolluyorum falan, sokagin orda 70-75 ya$inda bir amca gordum, baktim cocugun tekine kar atiyo hafiften.. "amca ayip oluyo ama!" dedim ve bi anda acimasizca 1 metre mesafeden suratina patlattim kartopunu amcanin. amca once bi afalladi 2-3 saniye, sonra gulerek yoluna devam etti :) birazda gucluyumdur hizli gitti galiba.. eheh ayip mi ettim ne.. ayıp etmişsin ama:) sen hic ayip etmemisin... Bak yavrucugum her seyi gectim , diyelim haksizi seni dovme konusunda..indim dovdum bi gzl , sonra napicaksin?agiz burun kan icinde eve donmekten baska ?? polis e gidersin en fazla , bole bi essek sakasi yaptik adam da geldi beni dovdu diye.ordan da hic bisi cikmicagina gore, yedigin dayakla kalirsin. Alinacak ders 1 : bi hareket yaparken yasalar senden bile olsa , lan yanimda polisle gezmiorm ya diyip ona gore akilli davranicaz... bu senin icin de benim icin de gecerli bi yasam kanunu diyebilirz... adam kabahat islemis ozur diliycegine zeyinyagi gibi uste cikyio.. ya sabirrrr[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 biliyorum tabii ama bunların yapılmaması gerek polis suçlu orada dövemez yani sırf dövdüğünü kabul edip bunu yasal hale getirenler yüzünden mahvoluyoruz ya zaten kimse hakkını aramıyor ülkemizde bize ne koyarlarsa onunla yaşıyoruz yüksek mevkiye gelende yaşadıklarını unutup acısını insanlardan çıkarıyor o şekilde gidiyoruz işte birisi çıkıp bişi yapmıyor böyle bi fıkra var cehennemde bütün ülkelerin kazanlarında bi zebani duruyor bitek türklerinkinde yok niye? çünkü nezaman bir türk kaçmayı başarıcak olsa arkadakiler onu ayaklarından çekip gene kazanın içine yolluyor yani sırf ben sırf ben dyerek bi halt olamayız en basit örnek arabana kartopu atan birisini yasal olarak dövemezsin kimsenin hakkı yok tutup ailesine götürürsün onlar ne yapıcaksa yapar ama kimsenin birisini terbiye etmek için dövme hakkı yok bana yapsınlar uzatırım. kendimi bile feda ederim sırf böyle hakları olduğunu düşünen insanların haksız olduğunu göstermek için[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Buranın türkiye olması neden adamı haklı cıkartıyo anlamış değilim, toptan magandayız sanırım?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: harvester, 07 Şubat 2005 14:16 tarihinde demiş ki: abicim yok böle bi olay. sen adamın camına kar atıp korkutuyorsun adam o an panik olsa yanlış bir hareket yapsa gene kendini haklı çıkaracan gibi.. evet adam kaza yapsa ne diyicen peki? hala o guvendigin yasalar senden yana mi bakalim? Valla hukukcu arkadaslar daha ii bilir ama , direk kazaya sebebiyet verme diilmi? saglam bi cezasi vardir heralde ?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Chem suçlu adam adamım dövmeye saldırmaya hakkı yok, hukuk devleti bu demek.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar