Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk sevdiğin/ayrıldığın insanın doğum gününü kutlama -ma

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Geride kalanin, Gidenin ardindan doktugu gozyaslarinin sadece kalan için bir anlam ifade ettigini 1,5 senede ogrendim. Ama bu 1,5 senenin bana kattigini asla bilemezsiniz. Her gece odamda ona bir zamanlar dogum gununde vermek için aldigim lilyumlarin kurumus olarak sallandigini gormek beni gercekten guclendirdi. Zamaninda ona vermeye bile cesaret edememiştim. Simdilerde ise gecirdigim bu sure zarfinda ona attigim mesajlarin dogum gunu tebriklerinin yilbasi gevelemelerinin kifayetsiz kaldigini muhim olanin dusunceler oldugunun farkina vardim. Sana ve nisanda dogan kişinin sevdigine tek tavsiyem olacak ki ; Mesaj Atmamak. Cunku arkadas ben yazdigim bir seyin ne okunduktan sonra nede ayrildiktan sonra silinmesine dayanamam. Degersiz oldugunu onun için SON yazisinin coktan yansidigini ve sirf senin gormen için uzak durdugumu bilmeni istedigini anlatir. Bu yuzden cekme. Onun senin ilkin oldugu ve o saf haliyle kalmasini istedigin için cekme. Onun senin için bir anlami oldugu için cekme. Ama eger sen dersenki ben onun için gidgide basitlesmek, siradan olmak ve gereksiz olmak istiyorum sadece bir an beni hatirlamasini istiyorum, işte o zaman Cek arkadas.!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 06 Şubat 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
Aynı konuyu bende düşünmekteyim şu an.
yılbaşında "yeni yılın kutlu olsun" diye zar zor msj cektim oda bana cekti.
nisanda dogum günü var "dogum günün kutlu olsun" msjı cekeyim mi diye düşünüyorum.

çekme.[signature][hline]jan d.
Sosyal ağlarda paylaş

kutla hem hala onu düşündüğünü göstermiş olursun , hemde ona bir ders olur ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu saatten sonra ders olsa ne olur ki eh üzerinden 5 ay geçmiş ki bu 5 ay'da da eskiye dönüş için yapmadığım kalmamış,nefret kusardım aslında şimdi bu konuma akşam akşam kıpraştım yine ama yok ben yine ağzımı yüzümü buruşturayım o aklıma geldikçe

ben dersinde değilde medeniliğindeydim işin ama Riehn isimli arkadaşın mantıklı yazısından sonra tekrar atmama kararına son ve kesin olarak döndüm.[signature][hline]Kuzu

Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...