someone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bi crosshair vardı kırmızı nokta sadece aug yada sig commandoyu zoomlayınca çıkıyodu bi ara coolhand de o crosshairlar kullanılıyodu şimdi ne kullanılıyo bilmiyorumda.. kırmızı, içi dolu nokta olcak sadece. eğer içinizden biri dediğim crosshairı kullanıyosa mail'ıma yollayabilirmi rica etsem, bulamıyorumda hiçbir yerde. mail: [email protected][hline]-darling, am i the first man to make love to you? -of course you are. i don't know why you men always ask the same ridiculous question.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ya benimki senin dediğine benziyo ama kendim yaptım istersen linkini vereyim buraya sen kullan...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ya linkini ver, ya maila yolla yada icq mu veriyim ordan yolla benim için farketmez #168509141[hline]LET ME IN, I'LL BURY THE PAIN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar