Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farem elden gidiyo acil yardım gerek:-?

fiona

Öne çıkan mesajlar

önce biraz daha detay versene mouse un markasını modelini filan yaz

büyük ihtimalle optik mouse kullanıyosun,alalı 2-3 yıl filan olmuşsa pillerimi bitiyo ne duruyolar,bende intelli explorer vardı son zamanlarında ışıkları sönüyodu arasıra tekliyodu ,sonra sıklaşmaya başladı en sonunda hiç çalılşmadı arkadaşımada öyle olmuştu.[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
Sosyal ağlarda paylaş

Başlık kopardı yalnız :D ben girmeden bu kesin Pati Pet dedim :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :lol:[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

sorun cok yuksek bi ihtimal sistemdendir.
bende de eskıden oyle yapıyodu sistemin win98 ise ve ramın de yuksekse ondan oluyo olabılır bende wın98 varken anı hatayı verıyordu xp pro kurdum duzeld.ramım 768 ddr 400mhz ram.(Twinmos )[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

optik mouse ise olabilir :) onlarda böle manyaklıkar sık görülüyor :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 05 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
pilli falan diil normal kablolu kasaya kabloyla bağlanan ışıksız sade beyaz küçük üzerindeAdört altında tech yazan bi fare...

Olay burada kopuyor tabi ki..

( A4 Tech'den daha çok kıl olduğum birşey yok bu alemde )[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 06 Şubat 2005 20:12 tarihinde demiş ki:
said:
fiona, 05 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
pilli falan diil normal kablolu kasaya kabloyla bağlanan ışıksız sade beyaz küçük üzerindeAdört altında tech yazan bi fare...

Olay burada kopuyor tabi ki..

( A4 Tech'den daha çok kıl olduğum birşey yok bu alemde )

al benden de o kadar A4 Tech bende de var optik kahrolası ikide bir havalara uçuyo imleç[signature][hline]
:-O :hrr: *!Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar* :hrr: :-O
msn
Sosyal ağlarda paylaş

Logitech kullanın imleç delirmesin. (parasını sen ver, alalım diyenlere msnden özel olarak küfür edebilirim)[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 07 Şubat 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya üf mouse deişti problem aynı hiç bi deişiklik yok yenisi optik ve ışıklı ya ben napcam nası uğraşcam bunla illa bilgisayarcı getircem yane anca rahat eder artık benim bilgisayar:([signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...