fiona Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var farem 10-15 saniyedebir tutukluk yapıyo sonra düzeliyo.nie oluyo kablosuna falan baktım bişi yok içini deaçtım yine yok noluyo acaba?pls. yardım...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bilgisayar 10-15 sn de bir takılıyo olmasın? Periyodik ise öyle olabilir. Olmassa kablonun mouse tarafındaki ve bilgisayara giren kısımları kontrol et temassızlık vs..[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 hyr her yeri kontrol ettim ben şey die düşünüyorum benim bilgisayarın ram i düşük iki saatte bi yeniden başlatmak gerekio bu etkiler mi?[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bilmiyorum. dediğim gibi eğer Düzenli bi şekilde takıl-çalış takıl-çalış yapıyosa mouse da arama kabahati sistemde sorun vardır :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ordan konuşması kolay tabi:) ama yine de saol...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. [Bu mesaj fiona tarafından 05 Şubat 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 aksine burdan konuşması çok zor :) çünkü orda olup problemi görsem daha kolay yorum yaparım :P[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 önce biraz daha detay versene mouse un markasını modelini filan yaz büyük ihtimalle optik mouse kullanıyosun,alalı 2-3 yıl filan olmuşsa pillerimi bitiyo ne duruyolar,bende intelli explorer vardı son zamanlarında ışıkları sönüyodu arasıra tekliyodu ,sonra sıklaşmaya başladı en sonunda hiç çalılşmadı arkadaşımada öyle olmuştu.[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 pilli falan diil normal kablolu kasaya kabloyla bağlanan ışıksız sade beyaz küçük üzerindeAdört altında tech yazan bi fare...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya git al o zaman yenisinden uğraşma hiç 10milyon mu ne :) zaten[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 doğru söylüyosun gidiyorum ve alıyorum:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Başlık kopardı yalnız :D ben girmeden bu kesin Pati Pet dedim :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :lol:[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sorun cok yuksek bi ihtimal sistemdendir. bende de eskıden oyle yapıyodu sistemin win98 ise ve ramın de yuksekse ondan oluyo olabılır bende wın98 varken anı hatayı verıyordu xp pro kurdum duzeld.ramım 768 ddr 400mhz ram.(Twinmos )[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aksine ram im düşük adsl yi zor kaldırıyo başlığıma lütfen laf etmeyin:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 optik mouse ise olabilir :) onlarda böle manyaklıkar sık görülüyor :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 nostoradamus olmaya gerek yok o mouse optic okuyuculu ve en az 2 yillik cok derine inmene gerek yok yeni mouse alman gerkiyor..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet 3 senelik :) hepiniz sağolun yazdıklarınız için...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: fiona, 05 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki: pilli falan diil normal kablolu kasaya kabloyla bağlanan ışıksız sade beyaz küçük üzerindeAdört altında tech yazan bi fare... Olay burada kopuyor tabi ki.. ( A4 Tech'den daha çok kıl olduğum birşey yok bu alemde )[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kablolumu ? kablolu ise kablolarda temassızlık vardır benımde optic kablolu mouse da oluordu deişdirdim tek cozum o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcrop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Spidee, 06 Şubat 2005 20:12 tarihinde demiş ki: said: fiona, 05 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki: pilli falan diil normal kablolu kasaya kabloyla bağlanan ışıksız sade beyaz küçük üzerindeAdört altında tech yazan bi fare... Olay burada kopuyor tabi ki.. ( A4 Tech'den daha çok kıl olduğum birşey yok bu alemde ) al benden de o kadar A4 Tech bende de var optik kahrolası ikide bir havalara uçuyo imleç[signature][hline] :-O :hrr: *!Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar* :hrr: :-O msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Logitech kullanın imleç delirmesin. (parasını sen ver, alalım diyenlere msnden özel olarak küfür edebilirim)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 07 Şubat 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya üf mouse deişti problem aynı hiç bi deişiklik yok yenisi optik ve ışıklı ya ben napcam nası uğraşcam bunla illa bilgisayarcı getircem yane anca rahat eder artık benim bilgisayar:([signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 RAM her derde deva ;)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Task Manager acip farenin takildigi zamanlarda neyin CPU yedigine bakmak lazim, muhtemelen virus yada spyware'dir.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 virüs yok spyware ne onu b,lmiyorum birisi açıklayabilir mi?[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 o.k. spyware neymiş öğrendim ve kazaa nın da bunlar arasında olabileceğini gördüm ben bilmiyodum ya ooooooo daha çok şey öğrenmem gerek:(([signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar