driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya herkes vermek istio ..ben de almak istiorum verebilcek olan var mı lise son için şöle yardım maksatlı sadece..
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya fizban zamanın warsa şuraya bi konu özetleri yapsa 5-6 madde ile bide ince noktaları belirtsene sen baya iyi biliyon :( benimde geo sıçık[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 fizban yemin ediorum 10 aç doyurmuş kadar sevaba girersin .. bay yardımı olur yazıcaklarının..pls..
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 geo zaten anlatılarak öğrenilmez ki. hocalar da anlatır ama öss de çözmemizi sağlayan o anlatılanları sorularda görecek kadar çok soru çözmektir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben anlatırım. antalyaya gelin ctesi pazar. ben şu anda özel ders veriyorum. geometrim iyidir.
Öne çıkan mesajlar