Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Oyunu yükledim, patchleri tam. Subscribe' a tıkladım, ubi.com acc aldım, yandan login oldum. Formu doldurdum, yolladım ve "bu kullanıcı adı geçersiz ya da MMO subscription' u yok" diyor. E zaten subscribe olacaktım...[hline]Tıklama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ülke bölümüne türkiye yazınca olmuyor sanırım bir adres veriyordu avaturk ama.. Orayı yazmak gerekiyordu.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Nerden bulcam o adresi ?[hline]Tıklama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 abd seç rastgele adres bilgisi yaz girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar