Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arkadaslar ben oynamaya Steel Hand serverında basladım orda oynuyan varsa benim adım Farinal bana ulasabilirler lvl 4 warrior humanım vede baska hangi US serverında en cok türk var?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 warsong diye biliyorum ama ben ally de sadece 3-4 turk biliyorum onlarıda epeydir gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Benim bildigim herkes Warsong da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende geliom o zman[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Biri söylemişti unuttum.. Warsong'da 50 civarı Türk vardı bir kaç ay önce. Ama bu Beta geçişleri vs ile azalmıştır.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Farinal gel , gel bende warsong'dayım. ve bayağı türk var.. yardımcı oluruz eywALLAH :) Hakeren oyundaki adım. [signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 07 Şubat 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu arada Ally olursan görüşe biliriz.Zaten türklerin çoğuda ally :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 warsong'da kaç türk horde varki? ally olarak baya kalabalığız ama :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar