archipegalos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bir kaç haftadır Mozilla Firefox ve I.explorer da hiçbir siteye doğru düzgün giremiyorum!(256kbps adsl mevcut) Bilgisayar açıldıktan 15-20 dk sonra "sayfa bulunamadı" gibi bir hata ile karşılaşıyorum...? Öncelikle sonunun Emule olduğunu düşündüm fakat onu kapatmam da bir işe yaramadı! .ayrıca spysweeperlada taratıyorum "websearch toolbar" herseferinde çıkıyor karşıma? Mozillayı ve I.explorer ı durduran nedir? Delirmek üzereyim format dışında bir çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim :) Şimdiden saolun.... (256kbps adsl,Sp2 , WinXP ve Look'n'Stop firewall, Panda 2004 Titanium) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende dew aynı sorun vardı ama gecti sanırım bende ki sorun zone alarmdan kaynaklanıyordu sildim artık tıkır tıkır calısıo mutluyum :P[signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archipegalos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 evet belkide bende de look'n'stopdan dolayıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ztn moz illa da bi siteye girmek kasışşşşşş 10 saat öle duruo sora bombayı patlatıo İnternet Explorer RuLz Netscape de kullanın kullanışlı diyil ama karizmatik bi hawa yaratıo bende senelrdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 emule u kapattıktan sonra modem e restart atsaydın duzelırdı heralde bıraz. bendede aynı sey oluyor emule kullanırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar