bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oyunu yeni öğrenmeye çalışıyorum oyunu öğrenmek için soru sormak bacak kadar çocuk oldugumun göstergesi degildir .. AKILLI KONUŞ bir daha konuşurken !!!!!!
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: bombaci_niyazi, 07 Şubat 2005 14:07 tarihinde demiş ki: oyunu yeni öğrenmeye çalışıyorum oyunu öğrenmek için soru sormak bacak kadar çocuk oldugumun göstergesi degildir .. AKILLI KONUŞ bir daha konuşurken !!!!!! :) yanlıs anlamıssın kendinden bahsedio bacak kadar cocuk diye sakin ol.[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Salamander +6 yı moradon da player vendorlarda arıcaksın artık. Staffın istedigi mp ve int e gore ayarlamaya calıs.Ama bir anda hepsini int e yada mp ye abanıp gitme orantılı git[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hmm o zaman excuse me
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: bombaci_niyazi, 07 Şubat 2005 14:07 tarihinde demiş ki: oyunu yeni öğrenmeye çalışıyorum oyunu öğrenmek için soru sormak bacak kadar çocuk oldugumun göstergesi degildir .. AKILLI KONUŞ bir daha konuşurken !!!!!! iyide ben kendim için kullandım o kelimeyi sen neden üstüne alındın?şimdi akıllı konuş u neden büyük yazdın küçük yazsaydın ben yine okurdum kör değilim.hem anlamadan konuşma.[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: CHAMPIONS :hrr:
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bak anlayan nasıl anlamış :D birden sinirlenmene gerek yok.sor bi önce banamı diyosun diye dostum :-P[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race:Karus Job:Paper Mage Level:5x Np:100 onuda para ile aldım Clan::hrr: CHAMPIONS :hrr:
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 La kesin muhabbeti ben Acikliyayim isterseniZ. Dostum Ben lighting im dedin dimi :) İnt i 160 a kadar cikar sonra gerisini mpye Bas O zaman butun kıyafetleri Giyebilirsin. Sonra ilerleyen lvllerde 2 int 1 mp die dewam edersin. oKé :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ilerleyen levellerden kastın, level 65 ve sonrasımı :D int 160 yapmak için zaten 30 level lazım. Birde mp bascak. 2int 1mp basacağı günleri görmeden hakkın rahmetine kavuşur bence :D :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Level 40-44 arası olanlar level 45 olmadan, moradon'da ilah, piana/breth'te kral, eslant'ta ezik, cz'de ölüdür.. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 JandeR_SunStar sus sen pis paper :P önce git güezl bişielr giyde gel:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 gel isterseen sana kiyafet gostereim la :D full +6 war bnde uzerimde elimdeki +7 :D tum takilarda +9.. gel bi ara arenaya dicem diezdemisin ? :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
Öne çıkan mesajlar