UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Futbolla ilgili bir kitap almak istiyorum ama gördüğüm kitaplar daha çok anı niteliğinde ben daha çok futbolla ilgili taktiksel şeyler içeren , kısacası futbola bilimsel yönden yaklaşan bir k,tap istiyorum ama hiç bir yerde bulamadım bana yardımcı olabilirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 eger istanbuldaysan natiliüse git derim orada futbol ile ilgili bir çok kitap göreceksin...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Futbol Teknik Taktik Kondisyon Ümit Urartu; İNKILAP KİTABEVİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wwish Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Endüstriyel Futbol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 eskiden gazete veriyordu sanırım kuponla bizim gazetecide gördüm hala duruyor adamda hatta kitabın önünde valderrama'nın resmi vardı.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar