Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Ters Gidise Kim Dur Diyecek(TSL,MHK,PFDKvsvs...)

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaslar sizcede artik bu kötü ve garip gidise birinin veya birilerinin dur demesi gerekmmiyor mu???Bir takimin oynadigi 19 maçin 15inde maçi yöneten hakem haftanin en kötü hakemi seçilir mi allah askina.Bunu ben bir besiktasli olarak yaziyorum ama inanin ki bu fenerbahce veya galatasarayinda basina gelmis olsa da bu konuyu açardim.Bir takimin basina bu kadar garipler pislikler terslikler geliyorsa artik bunun altinda bir parmak aramak lazim bence yani bu kadarida sansa olmamali bence...

Dün aksamda oldugu gibi yine malum bir olay ya_andi ve yine Besiktasin basina geldi nedense ve maç tekrari yapilacak...Helal valla federasyon besiktasin hakkini savunacak bir karar alarak bir ilkide gerçeklestirmis oldular helal olsun diyorum...Ama bide düsününki tribünden biri çaldi deyip geçistirselerdi neler olurdu...

Bide utanmadan LÜTFEN diye kampanya yapiyorlar ilk önce hakemlere nasil maç yönetilecegini anlatsinlarda sonra böyle televizyonlarda bangir bangir bagiran bir reklam yapsinlar...

Bu gidise TEMIZ insanlarin çikip dur demesi gerekiyor.Yöneticilerin çogu saibe muhittin bosat,Federasyon yöneticileri hepsinin vukuatlari var yani.Bu insanlar olduktan sonra bu tür olaylar bu sene besiktasin öbür sene fenerbahcenin öbür sene galatasarayin basina gelir....
Temiz,dürüst yöneticiler istiyoruz......[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...