goldenice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bu gün sitede yürürken karanlıkta bi kedi gördüm bir arabanın yanında(tam dibinden geçiyordum alt geçide girecem yoksa hayvan kaçarda aç kalır diye rahatsız etmezdim) böle bişiler eşeliyo gibiydi etrafta epey karanlıktı yaw dedim ne iri kediymiş 2 kedi boyutunda sonra yanından geçerken kedi bi anda yana sıçradı ama yarı yarıya küçülmüştü kedinin eski yerine doğru baktığımda bunun nasıl olduğunu anladım meğer altında bi siyah kedi varmış hayır mayıstada değiliz ne oluyo bu kedilere? ilginç geldi yazım dedim[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ısınmak için birbirlerine sokulmuştur onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 mevsimlerimizde sapıttı zaten. küresel ısınma falan karıştırıyorlar herhalde :-p bütün kış, hiç kar soğuk görmedik. hep güneş ve sıcaktı. karışmış olabilir. :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:145/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bi diğer garip yanıda hiç sesde çıkarmıyolardı ilginç yane bi aldatma olayı felan mı var acaba[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kediler garip hayvanlar.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rehavet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 goldenice; Kediler mayısta değil bu mevsimde kızgınlık gösterir. Senin gördüğün çok normal bir üreme davranışı ne diyiim başka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bence küresel ısınma :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: rehavet, 05 Şubat 2005 23:24 tarihinde demiş ki: goldenice; Kediler mayısta değil bu mevsimde kızgınlık gösterir. Senin gördüğün çok normal bir üreme davranışı ne diyiim başka :) evet kediler mayısta degil martta dama cikarlar:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ben kedi istiyorum ya pf.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar