Prawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Şimdi bende 100 mb bi alan war domainli onun içinde de PHP kodları üzerinden millete 3 MB hosting dağıtmak istiyorum fakat bunu yapan bi PHP Kodu bulamadım[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ii ara bulursun sana güveniyoruz[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ehe max 33 kullanıcı :P[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Zaten onu sadece 'PHP' ile yapamazsın. Bunun için aynı zamanda ( eğer subdomain açacaksan ), web sunucunun configuration ayarlarını bilmen gerekiyor.. Tabii crontable in nasıl kullanıldığı, directory hiyerarşisi nasil kurulacak, v.s. v.s. gibi bir çok konuda da en azından beginner seviyede bilgin olması gerekiyor. Plesk 'in yaptığı böyle bir program vardı yalnız. Tam ne ile olduğunu hatırlamıyorum, ama ASP değildi.. Bir ara, yüksek ihtimalle ücretlidir. Gelgelelim, Pleskin bol hatalı sistemini kullanacağına, oturur bir tane kendin yazarsın.. PHPNuke olayı gibi.. [hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com [Bu mesaj ShARkY tarafından 12 Şubat 2003 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar