EharD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Suadiye[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Synthetic, 02 Şubat 2005 19:35 tarihinde demiş ki: Bakırköy ilçesine bağlı setmler dahil kaç kişyiz acaba Bakırköylüler? ben yakında baska bi sekilde bakırkoy nufusuna katilabilirim ;)[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kadıkoy-bahariye-ziverbey :D dahda sayıyım mı ?[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ankara/Çankaya. :] Ankaralı patilerde yazsın[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arada bir Bahçelievler Genelde Kahramanmaraş/Karacasu :D[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben forgiver, 31 Ocak 2005 18:42 tarihinde demiş ki: asosyal erkeğin gönlünü almanın en kolay yolu ona bir ekran kartı hediye etmektir veya memort stick filanda olabilir bütçeye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 selamiçeşme[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: uncla, 02 Şubat 2005 19:59 tarihinde demiş ki: Ankara/Çankaya. :] Ankaralı patilerde yazsın ankaralıları böyle alalım ;)[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: aquila, 02 Şubat 2005 20:36 tarihinde demiş ki: kiz sen istanbulun neresindensin? said: nedanko, 02 Şubat 2005 18:10 tarihinde demiş ki: kız sen istanbulun neresindensin adlı şarkıyı istesem senden, istesem senden oeh said: Spidee, 02 Şubat 2005 04:53 tarihinde demiş ki: "Kız sen İstanbul'un neresindensin ?" said: Head, 02 Şubat 2005 20:54 tarihinde demiş ki: kız sen istanbulun neresindensin sıradaki? ;)[signature][hline]alkolik pAAL' 05 [Bu mesaj tAKA tarafından 02 Şubat 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 topici açarken benim de aklıma geldi kız sen istanbulun neresindensin demek neoluyor lan[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :) senide ekledik ya neyse konuyu dağıtmadan devam edelim[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Taka Sovereign Yosun Saru Seandul beykoz/kavacık listesini yeniledim ;)[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Tuzla demeye dilim varmiyor. Tam sInIrdayIz valla.. az daha kaysak izmitli olcam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 aa hakkaten FakeAccount var bide onu unutmuşum...:D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 idealtepe sahil[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kadıköy[signature][hline]Republic of Fenerbahçe :rock:PHOENIX SUNS:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sirnaber duke te var 5 oldu[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: tAKA, 02 Şubat 2005 21:02 tarihinde demiş ki: said: Taka Sovereign Yosun Saru Seandul beykoz/kavacık listesini yeniledim ;) eheh ben de kavacıktanım yaw,kaptanlardan,millet bilmiyor diye kanlıca yazdım[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hm o zaman bastan alalim said: Taka Sovereign Yosun Saru Seandul December_Flower beykoz/kavacık listesini yeniledim ;) Kavacık 6 Kişiyle önde gidiyor galiba [signature][hline]alkolik pAAL' 05 [Bu mesaj tAKA tarafından 02 Şubat 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 nişantaşı ortakoy ikisinde de oturuyorum değişiyor.. bazen de beşiktaşta oturuyorum... Ortakoy'de Dereboyu Beşiktaş'ta Serencebey' de beni bulabilirsiniz.. nişantaşına gelirseniz ben sizi bulurum.... :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 eh herif residentte oturuo.. tikky noolcak :P[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 sheref sendemi plaza residencesdasin[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ne residencesi lam şaşırmayın :) bildiğiniz ev :) Babamızın Bankası yok ki :p[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: FakeAccount, 02 Şubat 2005 19:37 tarihinde demiş ki: said: Mandooo, 02 Şubat 2005 17:29 tarihinde demiş ki: said: rockncoke, 01 Şubat 2005 06:30 tarihinde demiş ki: üstgöztepe said: Heffer, 01 Şubat 2005 09:28 tarihinde demiş ki: göztepe, şöyle ortaları. said: karakedi, 01 Şubat 2005 17:51 tarihinde demiş ki: göztepe - ev said: FakeAccount, 01,5 Şubat 2005 17:51 tarihinde demiş ki: göztepe - ev bi de ben 4 kişi...(bi arkadaş daha varmış ama taşıncakmış..) bende göztepe bp nin oralarda oturuyorum muhteşem yer zaten birde üsküdarın oralarda ev var örnek mahallesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: tAKA, 02 Şubat 2005 21:51 tarihinde demiş ki: hm o zaman bastan alalim said: Taka Sovereign Yosun Saru Seandul December_Flower beykoz/kavacık listesini yeniledim ;) Kavacık 6 Kişiyle önde gidiyor galiba wayy be bizim burda bu kdr kişi olduuunu taamin etmezdim :)[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 maslak/ayazağa[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar