Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi 5'iniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ıverson
t_mac
carter
duncan
shaq[signature][hline]Üç tane maymun kuyumcuya girer.Aralarından biri kuyumcuya:
-Biz muz alacaktık.Kuyumcu:
-Biz elma satmıyoruz.Maymunlardan birisi:
-Biz de zaten bisikletle gelmiştik demiş...
Mesaj tarihi:
ben eski nbs oyuncularindan bir takım yaptım
PG:Oscar Robertson(isiah Thomas)
SF:Cylde Drexler(Joe Dumars)
SF:Larry Bird(Dr.J)
PF:Karl Malone(Charles Barkley)
C:Hakeem(Moses Malone)
tabiki bazı seçimleri biraz subjektif görünüyor olabilir.
Ama Oscar Robertson'un,bugün çok özel bazı oyuncuları senede 1, 2 sefer yatıklarında manşetlere taşıyan Triple double'dan ne kadar çok yaptığını,takım için bu çok önemli 3 kategoride ne kadar büyük destek sağladığın gördüğünüzde bana hak vereceksiniz.Steal,blok vs istatistiklere alınmadığından o konuda sadece tahmin yürütebiliyorum.
Adamın resmen 1 sezon ortalaması triple double yahu. rebound da 9.9 yaparak sezon ortalamasını tripple double yapamadan bitirdiği bir sezon daha var.
Bird ise benim idolümdü.Adamdan zeka ve fundemental fışkırdığını görebiliyordunuz
Bu adamların istatistiklerini görebileceğiniz bir site arıyorum,bulunca buraya koyacağım[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller
Mesaj tarihi:
Çok güzel, çok eğlendim... Her listeye bakıp uzun uzun düşündüm ben de çok keyif aldım. Koca ligden gerçekten bir beş çıkartmak çok zor.

Başlığa ihanet edip ben idealimdeki 12'yi yazsam?

PG S.Nash
SG L.B.James
SF D. Nowitzki
PF K.Garnet
C Amare Stoudemire (!)
S.Marion
T.Duncan
S'oNeal
(Offf son 2 hakkım ne zor, ne zorr..Her pozisyona sırasıyla bir yedek yazdım)
Kobe Bryant (L.James de kobe de 2-3 oynayabilir versalite sebepli aldım)
Dwyane Wade (bu takımı savunurken pek çok Double Team yapmak zorunda bu da Wade'i etkili silah haline getirebilir. Bu sebeple gasol, weber, arenas ve ginobili yerine Wade aldım ama içim rahat değil.)

Nukem_verite benim basketbol anlayışımı hiç beğenmez, o yüzden açıklaya açıklaya yazdım listemi. Şimdiden savunmamı vereyim o yüzden :/

Ne çok vaktimi aldı...[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Mesaj tarihi:
- Yao
- T-Mac
- Kobe
- D.Wade
- Nash

budur :)[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Mesaj tarihi:
said:
-Kobe-, 01 Şubat 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
dwayn wade guard orda oynamaz :)

-Shaq
-K.Garnett
-T.mac
-LeBron James
-S.Francis
-----------
-K.Abdul Jabbar
-J.Erwing
-Micheal Jordan
-Lary Bird
-Magic Johnson

benim oyun planlarımda orada oynuyor :D[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Mesaj tarihi:
ben hayali olmayan bir beş yazayım sadece bir takas gerekli minnesotanın elindeki tüm yaşlıları(sam cassel/spreewel) verip iverson ı alması yeterli(tabi çok kolay bir takas diil ama=)
beş:
PG-Allen Iverson
SG-çaylak bir sg vardı adını unuttum
SF-Wally Szczerbiak
PF-Kevin Garnett
C-Michael Olowokandi
bu kadro şuan nba şampiyonu olur bence
Mesaj tarihi:
ben de hayâli olmayan bir 5 yazayım o zaman;
Earl Boykins - PG
Ray Allen - SG
Andriy Krilenko - SF
Carlos Boozer - PF
Mehmet Okur - C[signature][hline]* "Screw you guys. I'm going home."
* "I want Cheesy Poofs!"
* "Sweet!"
Mesaj tarihi:
said:
Eric_Cartman, 01 Şubat 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
ben de hayâli olmayan bir 5 yazayım o zaman;
Earl Boykins - PG
Ray Allen - SG
Andriy Krilenko - SF
Carlos Boozer - PF
Mehmet Okur - C

abi seatle allen ı utah kulübü verse vermez.

verirse o takasın içinde kirilenko veya boozer mutlaka olur.
Mesaj tarihi:
ray allen bu sene sonu free agent olacak herahlde, olabilir o zaman belki ama capi bos olan bir cok takim atlar utahtan once.[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
bi tane de mütevazi sayılabilir bi takım yapayım

-Earl Boykins
-Micheal Finley
-Peja Stojakovic
-Andre Miller
-Emeka Okafor

Bench:

-Mehmet Okur
-Hidayet Türkoğlu
-Jason Terry
-Lamar Odom
-Bob Sura

yani ne yıldızlar karması ne de dandik iyi bi takım oldu işte. Tabi benchdeki bazı oyuncular ilk 5 de olabilir.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
abi seattle böyle giderse ray allenın kalmaması delilik olur
coach uyla falan sorun yasamazsa seattle re-sign olayına
girecektir.

zaten iboyu gönderdikleri için seattle a gıcık oldum. ray allen da gitsin seattle da batsın ama zor gözüküyo....

( forma renklerine ayar oldum)
Mesaj tarihi:
sea resign istio tabiikide allen daha yuksek bi kontrat istio, keske miamiye gitse allen ahhahhh[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
  • Yeni Oluştur...