yoshi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hiç itiraz istemem en iyi benimki C earl boykins PF allen houston Sf Yao SG duncan PG shaq :D
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 a.houston'a gelene kadar 68974096 adam yazarsın o pozisyona.[signature][hline]R+
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yada -shaq -yao -malone -b.wallace -boykins[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester
david_beckham Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ıverson t_mac carter duncan shaq[signature][hline]Üç tane maymun kuyumcuya girer.Aralarından biri kuyumcuya: -Biz muz alacaktık.Kuyumcu: -Biz elma satmıyoruz.Maymunlardan birisi: -Biz de zaten bisikletle gelmiştik demiş...
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben eski nbs oyuncularindan bir takım yaptım PG:Oscar Robertson(isiah Thomas) SF:Cylde Drexler(Joe Dumars) SF:Larry Bird(Dr.J) PF:Karl Malone(Charles Barkley) C:Hakeem(Moses Malone) tabiki bazı seçimleri biraz subjektif görünüyor olabilir. Ama Oscar Robertson'un,bugün çok özel bazı oyuncuları senede 1, 2 sefer yatıklarında manşetlere taşıyan Triple double'dan ne kadar çok yaptığını,takım için bu çok önemli 3 kategoride ne kadar büyük destek sağladığın gördüğünüzde bana hak vereceksiniz.Steal,blok vs istatistiklere alınmadığından o konuda sadece tahmin yürütebiliyorum. Adamın resmen 1 sezon ortalaması triple double yahu. rebound da 9.9 yaparak sezon ortalamasını tripple double yapamadan bitirdiği bir sezon daha var. Bird ise benim idolümdü.Adamdan zeka ve fundemental fışkırdığını görebiliyordunuz Bu adamların istatistiklerini görebileceğiniz bir site arıyorum,bulunca buraya koyacağım[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Çok güzel, çok eğlendim... Her listeye bakıp uzun uzun düşündüm ben de çok keyif aldım. Koca ligden gerçekten bir beş çıkartmak çok zor. Başlığa ihanet edip ben idealimdeki 12'yi yazsam? PG S.Nash SG L.B.James SF D. Nowitzki PF K.Garnet C Amare Stoudemire (!) _________________ İlk beş budur ama bench olmadan olmaz elbette :) J.Kidd I. Iverson S.Marion T.Duncan S'oNeal (Offf son 2 hakkım ne zor, ne zorr..Her pozisyona sırasıyla bir yedek yazdım) Kobe Bryant (L.James de kobe de 2-3 oynayabilir versalite sebepli aldım) Dwyane Wade (bu takımı savunurken pek çok Double Team yapmak zorunda bu da Wade'i etkili silah haline getirebilir. Bu sebeple gasol, weber, arenas ve ginobili yerine Wade aldım ama içim rahat değil.) Nukem_verite benim basketbol anlayışımı hiç beğenmez, o yüzden açıklaya açıklaya yazdım listemi. Şimdiden savunmamı vereyim o yüzden :/ Ne çok vaktimi aldı...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 =] Ba$ka bir beşli -C.Anthony -Tim Duncan -Tracy McGrady -Kobe Bryant -L.James[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 - Yao - T-Mac - Kobe - D.Wade - Nash budur :)[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 dwayn wade guard orda oynamaz :) -Shaq -K.Garnett -T.mac -LeBron James -S.Francis ----------- -K.Abdul Jabbar -J.Erwing -Micheal Jordan -Lary Bird -Magic Johnson[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b]
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Infarctus, 01 Şubat 2005 10:48 tarihinde demiş ki: =] Ba$ka bir beşli -C.Anthony -Tim Duncan -Tracy McGrady -Kobe Bryant -L.James süper kadro pota altı Carmelo guard lebron :)[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b]
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: -Kobe-, 01 Şubat 2005 11:20 tarihinde demiş ki: dwayn wade guard orda oynamaz :) -Shaq -K.Garnett -T.mac -LeBron James -S.Francis ----------- -K.Abdul Jabbar -J.Erwing -Micheal Jordan -Lary Bird -Magic Johnson benim oyun planlarımda orada oynuyor :D[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bench ; -Yao -Duncan -Kobe -Nowitzki -Iverson[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB [b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b]
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 -Yao -Kobe -T-mac -C.anthony -Tim Duncan weya L.James bu nasıl[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hmm.. en iyi demiim de sevdiğim bi 5 yaziym -Steve Nash -Vince Carter -Tim Duncan veya Chris Webber -Dirk Nowitzki -Shaq veya Mutombo[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Wrathchild Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben hayali olmayan bir beş yazayım sadece bir takas gerekli minnesotanın elindeki tüm yaşlıları(sam cassel/spreewel) verip iverson ı alması yeterli(tabi çok kolay bir takas diil ama=) beş: PG-Allen Iverson SG-çaylak bir sg vardı adını unuttum SF-Wally Szczerbiak PF-Kevin Garnett C-Michael Olowokandi bu kadro şuan nba şampiyonu olur bence
Eric_Cartman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben de hayâli olmayan bir 5 yazayım o zaman; Earl Boykins - PG Ray Allen - SG Andriy Krilenko - SF Carlos Boozer - PF Mehmet Okur - C[signature][hline]* "Screw you guys. I'm going home." * "I want Cheesy Poofs!" * "Sweet!"
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 güsel bi kadro daa söyliim :D -Yao -Vince Carter -Kobe Bryant -Tracy McGrady -C.anthony veya L.James -Ben :) ps:6 oldu biliorum :D[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
khala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 A.Iverson V.Carter K.Garnett A.Stoudemire Shaq
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 çıkarta çıkarta bitmez bu 5li :d -Yao -Kobe -T-mac -Vince Carter -C.anthony[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
yoshi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Eric_Cartman, 01 Şubat 2005 19:42 tarihinde demiş ki: ben de hayâli olmayan bir 5 yazayım o zaman; Earl Boykins - PG Ray Allen - SG Andriy Krilenko - SF Carlos Boozer - PF Mehmet Okur - C abi seatle allen ı utah kulübü verse vermez. verirse o takasın içinde kirilenko veya boozer mutlaka olur.
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ray allen bu sene sonu free agent olacak herahlde, olabilir o zaman belki ama capi bos olan bir cok takim atlar utahtan once.[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bi tane de mütevazi sayılabilir bi takım yapayım -Earl Boykins -Micheal Finley -Peja Stojakovic -Andre Miller -Emeka Okafor Bench: -Mehmet Okur -Hidayet Türkoğlu -Jason Terry -Lamar Odom -Bob Sura yani ne yıldızlar karması ne de dandik iyi bi takım oldu işte. Tabi benchdeki bazı oyuncular ilk 5 de olabilir.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
yoshi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 abi seattle böyle giderse ray allenın kalmaması delilik olur coach uyla falan sorun yasamazsa seattle re-sign olayına girecektir. zaten iboyu gönderdikleri için seattle a gıcık oldum. ray allen da gitsin seattle da batsın ama zor gözüküyo.... ( forma renklerine ayar oldum)
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sea resign istio tabiikide allen daha yuksek bi kontrat istio, keske miamiye gitse allen ahhahhh[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
yoshi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 galiba koyu miamilisin... kimden dolayı...
Öne çıkan mesajlar