manshock Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 merhaba arkadaslar Oside Accountu olupta herhangi bir sorundan dolayı oynayamayan ama karekterinin gelismesini isteyen arkadaslar varsa yardımcı olmak istiyorum bu amacla karekter gelistirmek ve daha dogrusu oyunun gercek zevkini almak icin accountu olan arkadasların beni bulmasını istiyorum simdiden sevgiler saygılar ... icq no : 954895 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 oside oynamadiysan henuz oside karakterlerin nasil gelistirildigini biliyor musun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Osi de güzel bi char var yanı biraz kasılması gerek Sadece az bişi kasılınca feci bi char olucak sana veremem acc u ama 30$ a satıyorum 10 aylık acc[hline]0bs ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manshock Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 usta icq dan bana ulasabilirmisin acc si olan icq : 954895 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar