nuki Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 aranızda bilen varmı bilmiyorum ama swg de ev yapabiliyoruzda fabrika yapabilecek yada başına geçebilecekmiyiz miyiz yoksa oyunda fabrikaları servermı kontrol edecek bilen varmı :-][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Fabrika değil de.. Sen ilk önce buraya bir bak bence :) Dükkan ve şehir kısımları seni ilgilendirir heralde.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ben onu zaten biliyorum ben fabrika hakında sordum soruyu dükan hakında değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 o zaman oyunun çıkmasını bekleyeceksin. O kadar detaylı bilgi verselerdi burda insanlar meraktan çatlamazdı.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 detaylarını soruyor işte, fabrika yapılabileceği belli birşey yani :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 merak etmemmin nedeni www.paticik.com/swg bölümünde durmadan fabrikalardan base diyo ama hiç sahip olup olmaycağmızla ilgili konuşmadığı içindi teşekürler. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 fabrika var hatta bende şimdiden ayırttım bitane online olarak istiyosan seni çalıştırabilirim ama getir götür işlerine bakarsın,bide temizlik yerlere paspas,camları silme filan[hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 nereden yada nasıl ayırtığnı öğrenebilirmiyim :( ;) hıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar