Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bi arkadaşın ispanyolca ders verdiğini beyan etmesinden feyzle (osmanlıca ders ilanı gibi oldu) ben de fransızca ders verdiğimi belirteyim dedim. Şu an 3 öğrencim var. Galatasaray Lisesi mezunuyum ve Galatasaray Üniversitesi İletişim 1. sınıf öğrencisiyim. İlgilenenler özel mesaj atabilir. (msn id: [email protected])[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Mantar136, 07 Şubat 2005 01:33 tarihinde demiş ki: Bi arkadaşın ispanyolca ders verdiğini beyan etmesinden feyzle (osmanlıca ders ilanı gibi oldu) ben de fransızca ders verdiğimi belirteyim dedim. Şu an 3 öğrencim var. Galatasaray Lisesi mezunuyum ve Galatasaray Üniversitesi İletişim 1. sınıf öğrencisiyim. İlgilenenler özel mesaj atabilir. (msn id: [email protected]) yaptım ama pişman oldum...patinin böyle mesajlarla dolmasını istemem...bi anlık gazla yazdım..umarım sakıncası yoktur[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Öne çıkan mesajlar