Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Install kısmındaki 2. hata!

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Ya normal internetsiz yüklüyorum bilgisayara ilk basta 2.cd de hata verdi sonra bir daha yükledim tam oldu dedim 4.cd de hata verdi simdi bidaha deniyorum 1.cd deyim daha önce size de oldu mu hic böyle birsey?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

su anda 3. kez kuruorum ikinci disk deim hadi bakalim insallah olucak:D

normalde dün yüklicektim ama aynı anda CoH da geldi bide kücük kardesim sagolsun inanılmaz aile yi izledikten sonra tutturde su kahramanları oyna die ondan wow bi gün sarktı :D
neyseki yarın da ist de okullar tatil :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

3.cd ye gectimhadi hayırlısı :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

yok bitirdim de ondan sonra account create ettikten sonra bide internetten yükleme varmı?[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...