Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya arkadaşlar bu btx nedir ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizden istedigin ?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
yani btx atx in tamamen yerini alacakmi yani atx kasa almiyip bekliyim btx kasami alsam az deyil 160 dolar fln iyi bi kasa almayi düşünüyorumda inşallah derdimi anlatabilmişimdir
Mesaj tarihi:
hem atx hem btx uyumlu kasalar var, kasa içinde bir kaç metal panelin yerini değiştirip btx e çeviriyorsun, www.dijitalcenter.com ve www.dijitaltrend.com.tr de olması lazım. yalnız benim gördüğüm baya baya bi büyük bir kasaydı, her mekana uymayabliir.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 06 Şubat 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bu bir parçanın büyütülmüş hali keza hiç bir ana kartta elim kadar duy ve bağlantı olamaz.. yani 70 lerde olsak anlarım zaten bilgisayar deiğinnoda kadar bir şey di de..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
said:
lisantus, 05 Şubat 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
ya yeni kasa alacam çok beyendim asus vento 3600 btx imi bekliyicem şimdi ya üfff

Bunu neden Bıze Soluorsun Sorun Olarak Nasıl yardımcı Olalım Aramızda Para flnmı toplıyalım yardım fln ;=)
Mesaj tarihi:
ayriyetten asus ventonun sadece btx destegı war sadece btx degıl kendısı...
+240 dolar fıyatıyla can yakıyor ve gercekten cok cırkın bır kasa. Plastik olmasını soylememe bile gerek yok sanirim..
Kasa olarak tavsiyem Chenbro Gaming Box 2 yada CMStacker.
Mesaj tarihi:
urza asus ventonun btx desteyi varmi? bide sölediyin o iki kasaya hangi siteden bakabilirim

[Bu mesaj lisantus tarafından 07 Şubat 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...