spompas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 arkadaslar Linkin Park & Jay-Z - Collision Course albümünğ hic bir yerde bulamadim her hangi 1 iniz biliosaniz bana solesin her yere giderim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 romadayken alacaktım da almadım.daha önce söyleseydin alırdım:)beyoğlu mephisto'ya bir bak belki vardır[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Çok kolay.. Emuleda searche archive yi seç yaz albumun adını arat olsun :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben linkin parkın bu albümünü tutmadım. bi tek intrı var o iyi onun dışında berbat olmuş .yakıştıramadım lp'ye[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Albümüm LP'ye ait olduğunu söylemek yanlış bence. Jay-Z albümüne LP featuring yapmış desek daha doğru olmaz mı?[signature][hline][smallAll the mistakes, one life contained / Finally start to go away Demo 2005 kaydı başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 eyer istanbulda oturuosan bakırkoy karuselde:D(carosouel(yalnıs yazmıs olabilirim)) bulabilrsin[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 SaolSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Platanouse, 07 Şubat 2005 04:42 tarihinde demiş ki: Albümüm LP'ye ait olduğunu söylemek yanlış bence. Jay-Z albümüne LP featuring yapmış desek daha doğru olmaz mı? ama LPnin şarkıları arada mahvolmuş, mesela in the end ve papercut bütün özelliklerini kaybetmiş.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar