micha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ismi biraz komik oldu topicin hortumcu gibi oldu :P Herneyse konumuza hemen girelim.Kurekcilik ulkemizde cok yaygin denilemez. Sporu ozetlemis olursak.Aliyorsunuz kuregi bitise kadar bir sag bir sol cekiyorsunuz.Zor bir spor .*!Super kas yapilir* Turkiye de kurekciligi yorumlayacak olursak. Fenerbahce Kayikhane acmis.Fenerbahce kayıkhanesi Besiktas kulubu de kendisine ait bir bjk kurek sitesi acmis buradan da haberlere ulasabilirsiniz.BJKKurek Bu sene ki kurekcilik turnavasinda alinan oduller ve fenerbahce nin basarisi.Click Fener[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Fenerbahçe kayıkhanesi ? Fenerbahçe dereğazı tesislerinde hep vardı zaten. 2002-2003'de lisanslı olarak yaptım, hem sıkıldığımdan hemde zor antreman saatleri açısından bırakmak zorunda kaldım. Hafta'da 5 gün'dü. Pazartesi Çarşamba Cuma Cumartesi Pazar. Hafta içleri 17'de başlıyordu.Haftasonları sabah 7'de başlıyordu. 6'ya aldılar, bende ayrıldım.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 İyi güzel de kürek extreme spor değil ki..? =/[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hea kurek extreme spor mu[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kureği uçaktan atlarken çekmeye çalış belki extreme olur :-)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Fenerbahçede ben de yaptım 2 yıl kürek.Extreme olayı Belgad Ormanına antreman için gidince oluyor.Dağ tepe dinlemeden koşunca anlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 tasiyin o zaman bir zahmet =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bende fenerbahçe de bir süre kürek sporuyla uğraştım ama antremanlar çok yorucu ve fazla olduğu için bıraktım. hafta da 5 veya 6 yorucu antreman hayatını tamamen küreğe adamana neden oluyor. Ama yinede eğlenceli bir spor[signature][hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar