evri2 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bende wow cuma günü başladım bugün bitiyo.Ondan bende kafayı yedim ve 10-15 dakka bütün ormanı geçtim ve Durotar yakınlarına geldim.Level 14 olunca baya zor oluyor.Gelince birde gördüm etraf manyak savaş oluyor.Başta Alliance alıyordu ama sonra Hordelar aldı(guardlar yardımıyla). Açıkça söylüyorum ben level 12-13 ken hordler Auberdine gelip beni kestiklerinden dolayı çoğu horde gıcık olmuşumdur.Daha cuma başladık öğrenmeye çalışıyoz.Sırf Türkler var diye EU BETA 6(PVP) ya girdim. Neyse ben çektiğim resimleri koyiyim buraya. http://tsubasa.tolunaylisesi.com/dosyalar/wow/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bravo[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar