Hardter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arkadaslar my dying bride nın butun sarkılarının notalarını arıorum ama bulamadım sıtesıne de baktım yok bana yardımcı olursanız sevırım.
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 www.tabcrawler.com www.ultimate-guitar.com her türlü tab¬a...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 C# ye düşürmeyi unutma gitarını çalmaya başlamadan önce.. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Predator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 euehe şu sırf C# ye düşürme geyiğinden çalmaya üşendiğim ama taptığım gruplardan valla. şu an D ye akortlu baştan aşşa belki C#yede bi iki yıl içinde inmeyi düşünürüm ehe[signature][hline]ÆææÆ
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 olm D ye gelmişsin bi yarım daha indiremio musun bi yarım daha indir işte C# olsun..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Predator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eheuh drop d yapmış olsam iyide , direk baştan sona akortladım telleri d den başlayıp pentagram vb çalmak için ehe. şimdi my dying bride c#-f#-e ... diye gidiyo benim akort d-g-c diye gidiyo eeh. uzun iş :) D yede kulağım alıştı 1 haftadır standart akorta dönesim yok ehe . Ama tabi yeni bişeyler denemek için yapabilirim c#. Bide akort çok çabuk bozuluyo standart akort dışında çıkınca[signature][hline]ÆææÆ
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hm sana bi şey diycem; elinin ve kulağının alışması için sürekli e d c# arasında geçiş yap. yani birinde pek durma. eğer tellerin yalama olmasını göze alabiliyorsan, (ki o biraz zor oluyo genelde :)) çok faydalı bi olay[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arkadaşlar cok saolun yardım cı oldugunuz için:)
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 guitar proyu da dene.. www.mysongbook.com www.guitar-pro.com[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Öne çıkan mesajlar