Hardter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arkadaslar my dying bride nın butun sarkılarının notalarını arıorum ama bulamadım sıtesıne de baktım yok bana yardımcı olursanız sevırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 www.tabcrawler.com www.ultimate-guitar.com her türlü tab¬a...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 C# ye düşürmeyi unutma gitarını çalmaya başlamadan önce.. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 euehe şu sırf C# ye düşürme geyiğinden çalmaya üşendiğim ama taptığım gruplardan valla. şu an D ye akortlu baştan aşşa belki C#yede bi iki yıl içinde inmeyi düşünürüm ehe[signature][hline]ÆææÆ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 olm D ye gelmişsin bi yarım daha indiremio musun bi yarım daha indir işte C# olsun..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 eheuh drop d yapmış olsam iyide , direk baştan sona akortladım telleri d den başlayıp pentagram vb çalmak için ehe. şimdi my dying bride c#-f#-e ... diye gidiyo benim akort d-g-c diye gidiyo eeh. uzun iş :) D yede kulağım alıştı 1 haftadır standart akorta dönesim yok ehe . Ama tabi yeni bişeyler denemek için yapabilirim c#. Bide akort çok çabuk bozuluyo standart akort dışında çıkınca[signature][hline]ÆææÆ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hm sana bi şey diycem; elinin ve kulağının alışması için sürekli e d c# arasında geçiş yap. yani birinde pek durma. eğer tellerin yalama olmasını göze alabiliyorsan, (ki o biraz zor oluyo genelde :)) çok faydalı bi olay[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arkadaşlar cok saolun yardım cı oldugunuz için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 guitar proyu da dene.. www.mysongbook.com www.guitar-pro.com[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar