Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Arkadaşlar selam, Mesela düzenli olarak buluşup felsefe tartışan bir etkinlik grubu var mıdır? Varsa nereden bulabiliriz? Meetup.com'da var biraz sanırım ama var mıdır sizlerin takip ettiği veya bildiği faydalı toplantılar? Felsefe olması şart değil ama insana doluluk katacak, eğlenirken düşündüren sohbetler olabilir vs.? Bazen mesela ekşide falan nitelikli yazıları okurken, lan bu insanlarla keşke yüzyüze buluşup sohbet edebilsek falan diyorum mesela. Onu yakalamaya çalışıyorum. Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 https://www.meetup.com/%C4%B0stanbul-Gercek-Alem-Sohbetleri/ Şöyle bir şey buldum mesela ama bilemedim. Şu da var https://www.meetup.com/Istanbul-Science-Meetup/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 biz onu arkadaşlarla beraber yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Abi arkadaşlıklar sanki daha organik geliştiği için mutlaka ortak ilgi alanı kuvvetli şekilde olmayabiliyor (en azından benim dünyamda böyle sanırım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 felsefe değil de yazılım konusunda fln olsa böyle şeyler gerçi oluyordur da benim haberim olmuyordur. zaten birinin elimden tutup götürmesi lazım, utangaç adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Yazılım için meetup.com'da bolca var abi bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Poedat kolektifi var felsefeci çocuklar güzel işler yapıyor. Hiç katılmadım uzaktan uzaktan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 bana fazla radikal geliyorlar gerçi ama ekonomi politika otpüsür meraklısı varsa, birikimhane ve özgür üniversite takip edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar