Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlatlıktan Reddedildim

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

oha zeugnayla mino piskopat glb :) ben de eskiden olay çıkarmıştım ama ağızda kaldı elim sitsen kalkmaz babama..herşeyin nedeni ortada babanın neyi neden yaptığı falan..ben de özgür yetiştirildim ama bu dost olmamıza yol açtı kafa yarmamıza hiç açmadı :) herşeyi konuşuruz mesela biz ve pc onun olduu için gerçktende gelip artislik yapmam kalk die işi bitene kadar gezerim-takılırım evde gerekirse babam uyuyunca girerim okadar acilse pc..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Birisinden üstün olmak Güçtür,
Güçlü olduğunu bile bile onu ezmemekte Erdemlik...

Gel sen erdemini göster...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b]
DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki:
bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym
oooh gelsin madalyalar
Sosyal ağlarda paylaş

babaya her ne koşulda olursa olsun el kaldıran evlattan hayır gelmez...
yazılanlara bakınca babada bir hata görmeiyorum .. insan öyle bir nefret etmeliki kendi babasına bu şekilde davransın ..
arkadaş çevresi ve yaşam biçimide etkiler böyle şeyleri ...

şahsen ben babamın yanında içki bile içemem korktugumdan değil saygımdandır ..

umarım en kısa zamanda barışırsınız..

[Bu mesaj cintoniq tarafından 06 Şubat 2005 06:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi babaya vurmak fln ne demek ya naapıyosunuz.. ordan biride yüzüne bakma demiş .. babannın hissettiklerini bi düşünsene sikko bilgisayar yüzünden oglu ona VURUYO nasi bi
yıkılıştır .. hadi baban sarhoş olur gelir yada ne bileyim bu tip bi adam olur bişey diyemem yaşadıklarını sen bilirsin ama boyle kücük bi olay yüzünden babana vuruyosan ya bi psikiyatriste yada psikiatr a gözük...[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve

--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Ariakan the UbaAAHR BM..

Sosyal ağlarda paylaş

babalar 50 li yaslara gelinceye kadar cogu cocuklariyla ilgilenmez, hanim bakiyo ne de olsa ben eve para getiriyim derler
sonra farkederler cocuklari 18 yasina gelmis bir birey
ben mezuniyet balosuna gidecegim aksam (3 yildir tras oluyorum o sirada), dur gosteiryim nasil tras olunacagini sana dedi, 3 sene geciktin bunun icind edim

su an ben 14 yasinda ergenlige yeni girmisim de sorunlarim varmis gibi davraniyo bana, bi de patronluk tasliyo

her baba yapiyo kisacasi, sein sahip oldugun herseyi ben verdim bana saygi duyucaksin falan diye bagiriyolar falan

fazla takmicaksin, bunicak yakinda ne de olsa[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bir bilg. al, babanın bilg. yanına koy; beraber uo oynayın pusu kurun, pk kesin, o/c savaşı yapın
bunlar zmanla düzelcek şeyler, aynı sorunu bende kardeşimle yaşıyorum, 2 saat aralıklar sıra değiştiriyoruz buna rağmen kavga çıkıyo
en makul çözüm 2 . bir bilg. olcaktır
birde bu kadar senedir seni el üstünde tutan insan senden bir bilg. için vazgeçmez[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

çok mokik tavsiyelerde de bulunulmuş çok düzgün tavsiyelerde. Eğer yiğit akıllı çocuksan ne yapacağını iyi bilirsin.Ben sana bi tavsiyede bulunmayacağım.Tek söyleyeceğim Asla pişman olacağın şeyleri yapma.[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
Sosyal ağlarda paylaş

Senin yaşadiklarini yaşamadiğim için ne desem yalan. Ama senin babana vurman yanliş onun sana öyle davranmasıda yanliş .2 nizde hatalısınız yani onun için karşılıklı oturup konuşmanız sonuca bağlamaniz lazım bunu...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 06 Şubat 2005 11:04 tarihinde demiş ki:

her baba yapiyo kisacasi, sein sahip oldugun herseyi ben verdim bana saygi duyucaksin falan diye bagiriyolar falan

yoo hepsi yapmiyor . :D

babanizi sevmeyebilirsiniz saygi gostermek zorunda hissetmeyebilirsiniz kisaca bir baba evlat iliskisi yasamak zorunda degilsiniz ben ozgur yetistirildim otorite kabul etmem de diyebilrsiniz ammmaaa ...

o zamanda ne oluyor ? madem o senin baban degil sen de onun evladi degilsin o zaman birisi neden cebinden bir suru para harcayip seni evinde beslesin kendi parasiyla aldigi bilgisayari sana versin ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

cunku kanunen ve sosyal adetler sebebiyle 18 yasina kadar senden sorumlu o kisi :)

almama hakki var bilgisayar tabi
ama alinmis sonunda zamaninda

asil onemli olan tukurdugunu yalamamak, ya da tum bunlari diyip/ yapip saygi duyulmasini beklememek

ben de zaten cogu baba yazicaktim yazmayi unutmusum :)[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Sosyal ağlarda paylaş

tavsiye verecek değilim ama tüm suçu sadece sana veya babana yüklemek yanlış. bu tüm türk ebeveynlerde olan bi durum, davranışlarıyla çocuklarının saygısını kazanmak yerine "benim paramla yaşıyosun, sıkıysa bana karşı gel" tavrı.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Sosyal ağlarda paylaş

su an icin durumda degisen bir sey yok cünkü kendisi hala gelmedi eve,
telefonunu da parcalamıs oldugum icin ulasamıyoruz da

gelirse ortama baglı olarak özür dilemeyi planlıyorum, her ne olursa olsun böyle bir şey yaptıktan sonra(her ne kadar yapımda olsa da) karşı taraftan bir şey beklemem yanlış olur

bu arada evde annemle de soguk bir hava esiyor, ben de bekliyorum[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

fiz zaten her istegimin gerceklesmesinden ibaret degil

evde sözüm geciyordu, dikkate alınıyordum

hala alınıyorum ama artık babamda "bu evin reisi benim" tavırları ortaya cıkıyor, bunca yıl rahat yasamıs birisi için de bu katlanılır gibi olmuyor takdir edersin ki[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Peki neden babana: baba neden sürekli evin reisi benim diye ima eden davranışlarda bulunuyorsun? Beni bilirsin vs vs diye AÇIK AÇIK düşüncelerini ona söyleseydin daha iyi olmaz mıydı?

Çok ileri gidilmiş çook.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

onu da yaptım
bir kere de yapmadım hem de

uygun anlarda, buna benzer odruk anlarında anlattım da durumu

bir sey demedi, bir seyi de degistirmedi

bana koyan seylerden biri annemin bunu hala bilgisayar meselesinden ibaret olarak görmesi
dogru bilgisayardan cıktı ama o sadece tetikleyiciydi, kökeninde ise bahsettigim konulardan birikmiş olan öfke vardı[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:

Sosyal ağlarda paylaş

evet
onlara da söylüyorum zamanında

ben her sinirlendigimde patlamıyorum aile içinde kargaşa çıkmasın diye, ama patladığım zaman da tam patlarım, büyük kargaşa çıkar diyorum

aslında dogrusu sinirlenince boşaltmak ama olmuyor işte...[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...