Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 oha zeugnayla mino piskopat glb :) ben de eskiden olay çıkarmıştım ama ağızda kaldı elim sitsen kalkmaz babama..herşeyin nedeni ortada babanın neyi neden yaptığı falan..ben de özgür yetiştirildim ama bu dost olmamıza yol açtı kafa yarmamıza hiç açmadı :) herşeyi konuşuruz mesela biz ve pc onun olduu için gerçktende gelip artislik yapmam kalk die işi bitene kadar gezerim-takılırım evde gerekirse babam uyuyunca girerim okadar acilse pc..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Birisinden üstün olmak Güçtür, Güçlü olduğunu bile bile onu ezmemekte Erdemlik... Gel sen erdemini göster...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki: bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym oooh gelsin madalyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya bai çok mu zordu "ya tmm bunu parasını sen verdinse bunu sen bi tanede bana "hibe" et" ? konuşmayla çözülmüycek hiçbişey yoktur.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 28 Hüsamettin Invul Tanker LvL 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 İnternet bence sosyal ilişkileri köreltiyor.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cintoniq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 babaya her ne koşulda olursa olsun el kaldıran evlattan hayır gelmez... yazılanlara bakınca babada bir hata görmeiyorum .. insan öyle bir nefret etmeliki kendi babasına bu şekilde davransın .. arkadaş çevresi ve yaşam biçimide etkiler böyle şeyleri ... şahsen ben babamın yanında içki bile içemem korktugumdan değil saygımdandır .. umarım en kısa zamanda barışırsınız.. [Bu mesaj cintoniq tarafından 06 Şubat 2005 06:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 abi babaya vurmak fln ne demek ya naapıyosunuz.. ordan biride yüzüne bakma demiş .. babannın hissettiklerini bi düşünsene sikko bilgisayar yüzünden oglu ona VURUYO nasi bi yıkılıştır .. hadi baban sarhoş olur gelir yada ne bileyim bu tip bi adam olur bişey diyemem yaşadıklarını sen bilirsin ama boyle kücük bi olay yüzünden babana vuruyosan ya bi psikiyatriste yada psikiatr a gözük...[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 babalar 50 li yaslara gelinceye kadar cogu cocuklariyla ilgilenmez, hanim bakiyo ne de olsa ben eve para getiriyim derler sonra farkederler cocuklari 18 yasina gelmis bir birey ben mezuniyet balosuna gidecegim aksam (3 yildir tras oluyorum o sirada), dur gosteiryim nasil tras olunacagini sana dedi, 3 sene geciktin bunun icind edim su an ben 14 yasinda ergenlige yeni girmisim de sorunlarim varmis gibi davraniyo bana, bi de patronluk tasliyo her baba yapiyo kisacasi, sein sahip oldugun herseyi ben verdim bana saygi duyucaksin falan diye bagiriyolar falan fazla takmicaksin, bunicak yakinda ne de olsa[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yeni bir bilg. al, babanın bilg. yanına koy; beraber uo oynayın pusu kurun, pk kesin, o/c savaşı yapın bunlar zmanla düzelcek şeyler, aynı sorunu bende kardeşimle yaşıyorum, 2 saat aralıklar sıra değiştiriyoruz buna rağmen kavga çıkıyo en makul çözüm 2 . bir bilg. olcaktır birde bu kadar senedir seni el üstünde tutan insan senden bir bilg. için vazgeçmez[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 çok mokik tavsiyelerde de bulunulmuş çok düzgün tavsiyelerde. Eğer yiğit akıllı çocuksan ne yapacağını iyi bilirsin.Ben sana bi tavsiyede bulunmayacağım.Tek söyleyeceğim Asla pişman olacağın şeyleri yapma.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Senin yaşadiklarini yaşamadiğim için ne desem yalan. Ama senin babana vurman yanliş onun sana öyle davranmasıda yanliş .2 nizde hatalısınız yani onun için karşılıklı oturup konuşmanız sonuca bağlamaniz lazım bunu...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Volfied, 06 Şubat 2005 11:04 tarihinde demiş ki: her baba yapiyo kisacasi, sein sahip oldugun herseyi ben verdim bana saygi duyucaksin falan diye bagiriyolar falan yoo hepsi yapmiyor . :D babanizi sevmeyebilirsiniz saygi gostermek zorunda hissetmeyebilirsiniz kisaca bir baba evlat iliskisi yasamak zorunda degilsiniz ben ozgur yetistirildim otorite kabul etmem de diyebilrsiniz ammmaaa ... o zamanda ne oluyor ? madem o senin baban degil sen de onun evladi degilsin o zaman birisi neden cebinden bir suru para harcayip seni evinde beslesin kendi parasiyla aldigi bilgisayari sana versin ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 cunku kanunen ve sosyal adetler sebebiyle 18 yasina kadar senden sorumlu o kisi :) almama hakki var bilgisayar tabi ama alinmis sonunda zamaninda asil onemli olan tukurdugunu yalamamak, ya da tum bunlari diyip/ yapip saygi duyulmasini beklememek ben de zaten cogu baba yazicaktim yazmayi unutmusum :)[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 tavsiye verecek değilim ama tüm suçu sadece sana veya babana yüklemek yanlış. bu tüm türk ebeveynlerde olan bi durum, davranışlarıyla çocuklarının saygısını kazanmak yerine "benim paramla yaşıyosun, sıkıysa bana karşı gel" tavrı.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 su an icin durumda degisen bir sey yok cünkü kendisi hala gelmedi eve, telefonunu da parcalamıs oldugum icin ulasamıyoruz da gelirse ortama baglı olarak özür dilemeyi planlıyorum, her ne olursa olsun böyle bir şey yaptıktan sonra(her ne kadar yapımda olsa da) karşı taraftan bir şey beklemem yanlış olur bu arada evde annemle de soguk bir hava esiyor, ben de bekliyorum[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ztn onların yanlışı tabi ki var, ama sen çok sert bi tepki göstermişsin.[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 saygı erdemle kazanılır[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 fiz zaten her istegimin gerceklesmesinden ibaret degil evde sözüm geciyordu, dikkate alınıyordum hala alınıyorum ama artık babamda "bu evin reisi benim" tavırları ortaya cıkıyor, bunca yıl rahat yasamıs birisi için de bu katlanılır gibi olmuyor takdir edersin ki[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Peki neden babana: baba neden sürekli evin reisi benim diye ima eden davranışlarda bulunuyorsun? Beni bilirsin vs vs diye AÇIK AÇIK düşüncelerini ona söyleseydin daha iyi olmaz mıydı? Çok ileri gidilmiş çook.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arkadaşlar saygının olmadığı yerde sevgide olmaz. Demekki sevgin azmış senin ona karşı.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! [Bu mesaj RamsesII tarafından 06 Şubat 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 onu da yaptım bir kere de yapmadım hem de uygun anlarda, buna benzer odruk anlarında anlattım da durumu bir sey demedi, bir seyi de degistirmedi bana koyan seylerden biri annemin bunu hala bilgisayar meselesinden ibaret olarak görmesi dogru bilgisayardan cıktı ama o sadece tetikleyiciydi, kökeninde ise bahsettigim konulardan birikmiş olan öfke vardı[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 üzerindeki baskının bi anlık patlaması yani...[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 olan olmuş artık değiştiremeyiz. Bence sen artık gerekmedikçe konuşmaktan kaçın ve biraz alttan al[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet onlara da söylüyorum zamanında ben her sinirlendigimde patlamıyorum aile içinde kargaşa çıkmasın diye, ama patladığım zaman da tam patlarım, büyük kargaşa çıkar diyorum aslında dogrusu sinirlenince boşaltmak ama olmuyor işte...[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 The Cure *!GOD GAVE ROCK'N ROLL TO YOU* Zaugna sakinleşmek için etrafı kırıp dökme, içini dök.. müzik dinle cok faydalı... tavsiyem olsun[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bende geçen sene babamla kavga etmiştim. o gün bugundur konusmuyoruz. edit: tesadüf mudur bende çok çabuk sınırlenıyorum. [Bu mesaj 333 tarafından 06 Şubat 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar