Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

l'm Pati Agent Nedanko Bauer

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Şimdi okuyacaklarınız patide saat 11:00 ile 12:00 arasında geçmektedir.

Şu anda teroristler bir moderatore suikast hazırlığı yapıyorlar ve klavyem kayıp. Ve patidekilerin birisinin bunlarla alakası olabilir.

Ben federal pati Nedanko Bauer...

Ve bugün hayatımın en uzun film izleme rekorunu kırdım.

Evet arkadaşlar, patiden biri köstebek.. Bunu hissedebiliyorum. Bu bu yoksa, arcane'mi? Yoksa yoksa dresquin mi? Yoksa zgrw mi? Zaten en başından beri ondan şüphelendim tam bir sırp ismi var? Evet herkes şüpheli olabilir paranoyaya bağladım. Evet soldat'a mod olan chemical mı yoksa? Hayır hayır o olamaz sizi güvenli alana götürmem lazım.. Bütün patiler güvenliforum.paticik.com a gidin. Bu katta sadece CTU dan elemanlar kalsın..

Evet evet izliyor musunuz? Herkes görev yerine.. Hayır herkes gitmesin.. Herkes şüpheli olabilir.. Klavyemi bulamıyorum.. Klavyem nerede? Yoksa ben mi şüpheliyim.. Evet evet bende bir şüpheli olabilirim..

Aahh neyse.. Dün gece 2'de başladığım Yemek, tuvalet ve dinlenmelerle birlikte 24 biraz önce bitti. 24'ün 1. sezonunu baştan sona izledim ve uykusuzluktan ölmek üzereyim. Ben yatıyorum..

Hayır hayır yatmamalıyım herkes şüpheli olabilir..

Ben federal lölö Nedanko Bauer..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi geceler o zaman ne simdi bu :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımın film izleme rekorunu krdım 21 saat o yüzden..
edit: yani "hayatımın film zileme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kdar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
[signature][hline]

[Bu mesaj nedanko tarafından 06 Şubat 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

güzel olmuş maraton
ben de üstüste bir tek LOTR serisini seyretmiştim, yarı uyuklama modunda

hadi geçmiş olsun
bu sezon da bitiyor
ona gelcek sıra[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zaugna_Khaldun, 06 Şubat 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
ben de üstüste bir tek LOTR serisini seyretmiştim, yarı

He bende yaptım onu üstüne birde A Knight's Tale izledim.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

bi aralar çizgili bi adam vardı hatta vestelin reklamlarına çıkıyordu işte o ara flash tv de sabahtan akşama kadar pembe panterle o yayınlanırdı ben de sabahtan akşama kadar onu izlemiştim rekorum o sanırım[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 07 Şubat 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
Uyu abi sen, valla bak uyu, uyku iyidir =)

*!Katılır*[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene daha, Godfather serisini arka arkaya izleyip okula gittim uyumadan.
Uykumda gelmemişti.
Indiana Jonesları arka arkaya izlemişliğim vardır.
Sonracıma LOTR'un ilk ikisini dvdde izleyip 3.cü filme gitmişimdir, ama kitap daha iyidir.
Eöö, ha aynı gün içinde 2 kere the village'i 2 kere saw'ı, 2 kere ice age'i, 2 kere de finding nemoyu izleyip pulp fiction'a el atarken öeh gelmişti.Bunu da istemli değil istem dışı yaptım belirtiim.[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...