MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Şimdi okuyacaklarınız patide saat 11:00 ile 12:00 arasında geçmektedir. Şu anda teroristler bir moderatore suikast hazırlığı yapıyorlar ve klavyem kayıp. Ve patidekilerin birisinin bunlarla alakası olabilir. Ben federal pati Nedanko Bauer... Ve bugün hayatımın en uzun film izleme rekorunu kırdım. Evet arkadaşlar, patiden biri köstebek.. Bunu hissedebiliyorum. Bu bu yoksa, arcane'mi? Yoksa yoksa dresquin mi? Yoksa zgrw mi? Zaten en başından beri ondan şüphelendim tam bir sırp ismi var? Evet herkes şüpheli olabilir paranoyaya bağladım. Evet soldat'a mod olan chemical mı yoksa? Hayır hayır o olamaz sizi güvenli alana götürmem lazım.. Bütün patiler güvenliforum.paticik.com a gidin. Bu katta sadece CTU dan elemanlar kalsın.. Evet evet izliyor musunuz? Herkes görev yerine.. Hayır herkes gitmesin.. Herkes şüpheli olabilir.. Klavyemi bulamıyorum.. Klavyem nerede? Yoksa ben mi şüpheliyim.. Evet evet bende bir şüpheli olabilirim.. Aahh neyse.. Dün gece 2'de başladığım Yemek, tuvalet ve dinlenmelerle birlikte 24 biraz önce bitti. 24'ün 1. sezonunu baştan sona izledim ve uykusuzluktan ölmek üzereyim. Ben yatıyorum.. Hayır hayır yatmamalıyım herkes şüpheli olabilir.. Ben federal lölö Nedanko Bauer..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Arka arkaya bi kaç bölüm 24 verdiler galba :)[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ne bu şimdi?? Laynnnnnn? * tamam tamam diyip uzaklasır *[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hayır sezon 1'in hepsini netetn çektim.. Ard arda 1. bölümden son bölüme kadar izledim.. Nina bana yardım etmelisin..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 iyi geceler o zaman ne simdi bu :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 geyiğinimi yapalım yani. aferin büyük başarı tüm bölümü ardarda izleyebildiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hayatımın film izleme rekorunu krdım 21 saat o yüzden.. edit: yani "hayatımın film zileme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kdar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. [signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 06 Şubat 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: nedanko, 06 Şubat 2005 23:08 tarihinde demiş ki: 24'ün 1. sezonunu baştan sona izledim ve uykusuzluktan ölmek üzereyim.. yuh yani iyi yat sen :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 noluo la[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 iki kız bi oğlan (hala çözemedim bu olayı)[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 peki.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Chemical, 06 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki: noluo la lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 güzel olmuş maraton ben de üstüste bir tek LOTR serisini seyretmiştim, yarı uyuklama modunda hadi geçmiş olsun bu sezon da bitiyor ona gelcek sıra[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 helal olsun ne dıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 06 Şubat 2005 23:22 tarihinde demiş ki: ben de üstüste bir tek LOTR serisini seyretmiştim, yarı He bende yaptım onu üstüne birde A Knight's Tale izledim.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben küçükken en uzun cumartesi sabahı çizgifilm kuşagını seyretmiştim. rekorum odur. 6 da kalkmıştım çizgi filmler bitmişti ardından bide trt de korsanlı bi film başladıydı ooof off. 12 sene önce falan. ozamandır rekorumu geliştiremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bi aralar çizgili bi adam vardı hatta vestelin reklamlarına çıkıyordu işte o ara flash tv de sabahtan akşama kadar pembe panterle o yayınlanırdı ben de sabahtan akşama kadar onu izlemiştim rekorum o sanırım[signature][hline][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Resimlerim || [i] Birşey yazın yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Her sabah 6-7 gibi kalkardım çizgi filmler için. Ulan hiçbirşeye bağlı olmadım sonra bu kadar..:)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae [Bu mesaj fordcus tarafından 06 Şubat 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 cdlerini talep edebilirmiyim? 1. sezonun[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bende xueshen bauer olmak istiyorum da[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Uyu abi sen, valla bak uyu, uyku iyidir =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Spidee, 07 Şubat 2005 00:18 tarihinde demiş ki: Uyu abi sen, valla bak uyu, uyku iyidir =) *!Katılır*[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu sene daha, Godfather serisini arka arkaya izleyip okula gittim uyumadan. Uykumda gelmemişti. Indiana Jonesları arka arkaya izlemişliğim vardır. Sonracıma LOTR'un ilk ikisini dvdde izleyip 3.cü filme gitmişimdir, ama kitap daha iyidir. Eöö, ha aynı gün içinde 2 kere the village'i 2 kere saw'ı, 2 kere ice age'i, 2 kere de finding nemoyu izleyip pulp fiction'a el atarken öeh gelmişti.Bunu da istemli değil istem dışı yaptım belirtiim.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 abi ilk sezonda bauer tuvalete girdimi hiç ctu'da? :D:D:D:D:D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Asıl SW 3 çıksın oturup SW 1-2-3-4-5-6 yapmak farz..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar