Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 bunun hemen hemen aynısını kurdum tv için rx480 le gayet iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 b150 çipseti overclock olmuyo bu arada tek sorun o sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Aynen. Overclockda gözüm yok suan. Ulfang verirse para nanay hd6900 kelepir kartı takcam bir süre. Bir kac ay sonra rx480 veya gtx1060 bakarım. Amma ulfang inat eder vermezse oyunu unutcam bir süre. Sonra overclocka müsait iyi biseyler kovalicam. Pc başına oturmadigimda baya faydalı işler yaptığımi anladım. O yüzden 1800 vermem yoksa yine dalcam oyuna Ulfanga bağladım la herşeyi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ulfgang hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Osuran_boğa said: ulfgang hangi şehir? op istan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Kasa Satıldı.Bu konu kitlense ben monitör için yeni başlık açsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar