GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 gecmez bahnkart onlara artik ;) ama tahminim bu fiyatlar yavas trenler(RB) ve gece yolcugulu icin gecerli. 3-4 ay oncede boyle bi kampanya yapmislardi.
Vampire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yok abi ben bu DB nin a.q.Hicbir sekilde indirim yok.Bu indirimli hali hatta.Min 3 gün önceden rezervasyon yaptirirsan %50 indirimn yapiyorlar ki bu da indirimli hali.Hizli tren fiati bu, yavas tren aradim ama saatleri uymuyordu 30 euro fark ediyor ondada ama cok gec gidiyor.Abi adamlar tam tekel olmus, yok mu söyle otobüs sirketi almanya icinde anlamadim, ya ben bulma özürlüyüm yaada harbi yok.260+ la gidiyor trended kafam girsin o trene ucak daha ucuz ya.
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ice/ic/ec icin gecerli bahncard yemiyor... yeseydi keske :P[signature][hline]"And today I know there's so much more I can be"
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sinav zamani diye kasitli mi yapiyorlar bu kampanyalari ?
vampyria Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bi günde baya ilerlemiş konu. Biraz daha başlığa yaönelik bi soru sorcaktım :) Sadece Almanca altyapısı ile giden birinin(Fizik,Bio,Kimya yok farzedin) günde 4 saat çalışarak Maschinenbau'da başarılı olma ihtimali nedir? Aachen RWTH'de okuyan IEL mezunu bi abimizin dediğine göre Abitur'u alan Alman öğrencilerin çoğu Müzik,Beden,Resim gibi derslerden girmişler.Amfide hoca sayısal derslerden Abi yapan var mı diye sorduğunda Türkler ve de bikaç Alman el kaldırmış sadece. Yani sorum özetle şu :) İyi bi Almanca seviyesi ile giden birinin günde 4 saat ders çalışarak toparlaması mümkün mü,yoksa örneğin Fizik'te Abi Fizik'i bildiğimiz farzedilerek mi ders anlatılıyor?
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende Aachen RWTH a mail atmıstım dun gece cvp gelmıs ama ben normal universite ıcın sormusum adam master programı ıcın anlamıs sanırım neyse ekım de baslıycak somestır ıcın son basvurunun 1 mart a kadar yapılması gerektgını soylemıs basvuru formu fılan yollamıs sımdı bı daha attım bakalım aynı sartlarmı gerekıyor dıye[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Fizik, mathe bunlari bildigin farzedilerek anlatiliyor, hizli yani, cat cat geciyolar soyle diyelim, ben matura yaparak geldim... Ilk semester dersleri direk bizim okulda son senelerde ve maturaya hazirlanirken isledigimiz seviyede, ama soyle bir durum var bize matematik konusunda avusturya lisesi'nin en saglam ogretmeni geldi son iki senede, konularin daha yavas islendigi gercegini bir kenara birakirsak konuyu ayni burda gordugumuz tarz islerdi, bu nedenle ben aliskinim tempoya, ama biliorumki tr'de normal lise egitiminden gelecek olan, dedigin sartlarda (yani hic temelim yok yada zayif dersen) burda kan aglar (kimse her gun, gunde 4 saat calismaz kandirmayin kendinizi, ha calisirsan yaparsin tabii :P) bu arada almanca o kadar sorun degil... benim almancam yok mesela :P ama dersleri dolayisiyla matematik fizik terimlerini almanca bilmek onemli burda sinavlara sozluk falan sokmaya izin veriyor bazi proflar[signature][hline]"And today I know there's so much more I can be"
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 jacabo master icin bilmiorum ama ekimde baslayacak wintersemester icin basvurular 15 temmuza kadardir... sanirim yanlis anlamislar[signature][hline]"And today I know there's so much more I can be"
vampyria Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Temelim yoktan kastım en kötü ihtimali düşünmemdi :) Almanca notlarım iyi şu an.Mathe'yi de orta derecede hallediyorum.Tek korkum Fizik.Zaten Kimya ve Biyoloji ile ünide pek işim olmaz sanırım.Doğru mu?
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ahanda burada RWTH Maschinenbau ilk semester dersleri listesi var buyur bak ama dresq ve ged'in dedigi gibi ozellikle muhendislik icin buralara geliyorsan cok cok iyi dusun (durmadan ayni seyi tekrarliyor millet ama yani ne kadar tekrarlansa az)[signature][hline]"And today I know there's so much more I can be"
GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Dresquin, 01 Şubat 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Dönem boyunca günde 4 saat ders çalışan birisi istediği her okulda, istediği her bölüme gitsin birincilikle mezun olur. İstediği altyapı olsun yani.. katilmamak elde degil.. yani biz cok zor falan diyoruz ama eger disiplinli bi sekilde derse gidip calisirsan o kadar zor degil.. ben dersleri takip edemedigim ve genelde 2-3 ay once calismaya basladigim icin butun gunki calisma tempom ile ucu ucuna geciyorum sinavlari. ama sunuda soylemeden gecmiiim ,her sene basinda arkadaslarla bolumden " hadi bu sene duzenli calisalim " geyigi atiyoruz. olmuyor yani :) said: vampyria, 01 Şubat 2005 16:35 tarihinde demiş ki: Temelim yoktan kastım en kötü ihtimali düşünmemdi :) Almanca notlarım iyi şu an.Mathe'yi de orta derecede hallediyorum.Tek korkum Fizik.Zaten Kimya ve Biyoloji ile ünide pek işim olmaz sanırım.Doğru mu? makina okuycaksan kimya ile isin oluyor.. BIyoloji ile alakan olmuyor.. Bazi okullarda fizikten iyi bi not ile gecersen kimya yazmana gerek kalmiyor ( orn : FA karlsruhe) TH Karlsruhede yazman gerekiyor oyle boyle kimya [Bu mesaj GEd tarafından 01 Şubat 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 4 saat yalan olucak biz kendimi kandırıyoruz :) Amma velakin önceden bir temelimiz olmamasından korkuyoruz yani okulda fizik , kimya ,bio hiç sallamadık şimdi orda patlamasın bize diye soruyoruz. :)
Öne çıkan mesajlar