Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Bu modeme 2 gündür port açmaya uğraşıyorum aynı şekilde dns olarak level3 dns adreslerini girdim ama bi değişiklik olmadı download ve upload hızı hala yerlerde. Bu makineyi kullanan varsa port ayarlarını ss atma şansı var mıdır? Ben beceremedim ne yaptıysam. Bir de ne hikmettir bilmiyorum 5s ile bağlanınca bağlantı sanki daha kötü iyi olması gereken yerde bağlantı hızı 24mbit olması lazımdı. Yardım için teşekkür ederim şimdiden. Torrent ss i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Baglantin ile ilgili olabilir veya torrentteki baglandigin eslerin ul si dusuk olabilir. Ayni modem var upnp ile otomatil port aciyor uygulamalar.Utorrentten portu test etsene once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Seed sıkıntısı olmayan şeyleri ekleyip indiriyorum max. 5mbit e cıktı simdiye kadar arada sırada torrent yeşil işaretten kırmızıya dönüyor port ayarlarınız kapalı diye. Çağrı merkezini aradım ip nizi değiştireceğiz dediler. Yarın tekrar deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 CG-NAT atıyor superonline, %90 ondan oluyor bu sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 müşteri hizmetlerini arayıp port açtırtmak istiyorum de. Örnek; 192.168.1.43 üzerinden 54323 portunu. Bunu yaparsan cgn-nat havuzundan çıkıyorsun ve port açabiliyorsun sorunsuzca. ayrıca public trackerlardan indirdiğin torrentler iyi seed edilmiyor o yüzden yavaş indirmen normal. tavsiyem private trackerlara yönelmen. torrentleech, sceneaccess.eu ya da zamunda filan. tldr; torrent için port açman hızını etkilemez sadece sorunsuz seed etmeni sağlar. uploader ya da ratio kasmıyorsan gereksiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 2 tane mesaj atmış pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Abi arayıp görüştüm port yönlendirme yapmıyoruz gibi saçma sapan bir şey dediler. Sadece ip yi başka bi havuzdan vereceklermiş dediler ip değişti ondan sonra biraz düzelme oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 CG-NAT'tan cıkardılar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 valla beni de çıkarmışlardı havuzdan geçen gün internet 10 saniyeliğine gidip-geldi. bir baktım tekrardan havuza tekrar sokmuşlar. ticket attığımda da şöyle bir cevap aldım; ""Talebinizi inceledim. Sistem üzerinden kontrol ettiğimde Turkcell Superonline ortak havuzundan çekilen ipleri kullandığınızı görmekteyim. Bu ipler dinamik ip olarak tarafınıza iletilmektedir. CGN Turkcell Superonline tarafından kullanılan bir teknoloji sistemidir. CGN den çıkmak isterseniz statik ip alarak işlemlerinizi sağlayabilirsiniz. Statik ip CGN havuzundan ip almamaktadır. Farklı bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa buradayım. Mutlu günler dilerim."" said: anlaşılan kafalarına göre çıkartıp-sokuyorlar havuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar