Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Huawei HG255S Turkcell Superonline Modeme Port Yönlendirme

Letsgetthesunshine

Öne çıkan mesajlar

Bu modeme 2 gündür port açmaya uğraşıyorum aynı şekilde dns olarak level3 dns adreslerini girdim ama bi değişiklik olmadı download ve upload hızı hala yerlerde. Bu makineyi kullanan varsa port ayarlarını ss atma şansı var mıdır? Ben beceremedim ne yaptıysam. Bir de ne hikmettir bilmiyorum 5s ile bağlanınca bağlantı sanki daha kötü iyi olması gereken yerde bağlantı hızı 24mbit olması lazımdı. Yardım için teşekkür ederim şimdiden.

Torrent ss i

Sosyal ağlarda paylaş

müşteri hizmetlerini arayıp port açtırtmak istiyorum de.
Örnek; 192.168.1.43 üzerinden 54323 portunu. Bunu yaparsan cgn-nat havuzundan çıkıyorsun ve port açabiliyorsun sorunsuzca. ayrıca public trackerlardan indirdiğin torrentler iyi seed edilmiyor o yüzden yavaş indirmen normal. tavsiyem private trackerlara yönelmen. torrentleech, sceneaccess.eu ya da zamunda filan.
tldr; torrent için port açman hızını etkilemez sadece sorunsuz seed etmeni sağlar. uploader ya da ratio kasmıyorsan gereksiz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

valla beni de çıkarmışlardı havuzdan geçen gün internet 10 saniyeliğine gidip-geldi. bir baktım tekrardan havuza tekrar sokmuşlar. ticket attığımda da şöyle bir cevap aldım;
""Talebinizi inceledim. Sistem üzerinden kontrol ettiğimde Turkcell Superonline ortak havuzundan çekilen ipleri kullandığınızı görmekteyim. Bu ipler dinamik ip olarak tarafınıza iletilmektedir. CGN Turkcell Superonline tarafından kullanılan bir teknoloji sistemidir. CGN den çıkmak isterseniz statik ip alarak işlemlerinizi sağlayabilirsiniz. Statik ip CGN havuzundan ip almamaktadır. Farklı bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa buradayım. Mutlu günler dilerim."" said:

anlaşılan kafalarına göre çıkartıp-sokuyorlar havuza.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...